------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Senyor Keş

Kapalı Hesap

4.3 hata düzeltme paketi i9500e geldi mi ?

eminde

Üye
Bize maalesef..

Tepkiler: Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
forumun yeni yılbaşı arayüzü güzel olmuş

eminde

Üye
Az önce telefonu yeniden başlat yaptım şu anda indirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diye bi mesaj gözüküp kayboluyor ne acaba bilen varmı

Tepkiler: eskbxl

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bize de gelse keşke hep 9505 hep 9505 üvey evlat muamelesi görüyoruz yaw

Tepkiler: eskbxl

Senyor Keş

Kapalı Hesap
işe yarayan batarya tasarruf programı varmı telefonu şarjdan çekiyorum 1dk bakıyorum ya bakmıyorum ya dur bismillah yüzde2 gidiyor şeref yoksunu cihaz

tomy1925

Üye
Sayaç sifirlamazlar ama batarya konusu düzelir gibime geliyor
Evet bende hiç sanmıyorum 4.4 de sayaç sifirlancagini samsung bu konuda kullanıcıya keşke böyle bir kıyak yapsa da gönlümüzdeki sevgisini artırsa fena mı olurdu

Senyor Keş

Kapalı Hesap
of 4 dakikada %6 yedi kesin şişik benim batarya

eskbxl

Üye
Eskbxl , avea şu an sapıtmış durumda internet çalışmıyor gibi bişi oldu bi umut kapatıp açayım dedim hâlâ internet kağnı hızında
cihaz su an aciliyormu. acilmiyorsa sim karti cikarin oyle deneyin.

Senyor Keş

Kapalı Hesap
acaba bataryası şişik olan bi arkadaş görüntüsünü yollayabilir mi ? anlayamıyorum şuan şişik mi değil mi diye bir karşılaştırma yapmam gerek

xavxmaxi

Emekli Yönetici
One Power Guard programına bir göz atın isterseniz;

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Evet, ancak yeni yükledim. Batarya kullanımıyla ilgili tam bir bilgi veremem, şimdilik Ancak çok övülmüş, kullanıcıların geri dönüşleri olumlu yönde.

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Evet, ancak yeni yükledim. Batarya kullanımıyla ilgili tam bir bilgi veremem, şimdilik Ancak çok övülmüş, kullanıcıların geri dönüşleri olumlu yönde.

ok olumlu sonuç alırsanız bana da haber verin yüklerim

KD1907

Üye
Telefondan hiçbi şikayetim yok.. Asabi Geliştirici ben senin yerinde olsam samsungun kendi mağazasından alırdım.. Şu anlık telefonun performansı üst düzey..

Tepkiler: .caner.