.caner.
Üye
Onlar Li-ion olmayan Bataryalar için, Li ion lar için öyle birşey olmasi gerekmiyor.ozaman mecbur 100tl bayilacaz
bide hani bu telefon ilk alındığında yada yeni batarya alındığında 8 saat sarj et filan diyorlar onlar ne kadar güvenilir cihaza bi zarar verir mi?
MG9mj8 haricinde başka sürüm kullanan varmı burda
i 9505 uemkf kullaniyorumhmm yani direk kullanmaya başlansa da olur diyosun
ah şu android sistemi yokmu varya adamı deli ediyor
mj8 haricinde başka sürüm kullanan varmı burda
O ne demek laAz biraz daha sıkın dişinizi millet 4.3/2 gelecek, motorları maviliklere süreceğiz
Haa anladımIyilestirme guncellemesi .d
Ocak'ta alacağımız kesin mi? Bize Şubat'ta verirlerŞunun şurasında 4.4 kit-kat almamıza ne kaldı ki azcik daha sıkalım dişimizi
HarikaEvet merak eden arkadaşlar olmuştu. Cihazı belirtilen prosedür de kullanım sonrası sıkıntı yok
Bu performans için ne yapmam lazım soyleemisinEvet merak eden arkadaşlar olmuştu. Cihazı belirtilen prosedür de kullanım sonrası sıkıntı yok
Evet merak eden arkadaşlar olmuştu. Cihazı belirtilen prosedür de kullanım sonrası sıkıntı yok
Çok özel bişey değil ancak kurulumlarda wipe işlemleri ve sürekli bitimine kadar kullanım ve kapalı şarj gibi kriterler bir kaç sayfa önce açıklama yapmıştım.Bu performans için ne yapmam lazım soyleemisin
3saat 20 dakika cihazın şarj takmadan almamıştım ama bu konu içerisinde arama yaparsanız 4.2-4.3 şarj sürelerimi görürsünüz.ekran sürenizi paylaşabilir misiniz?
Wipe işlemlerini bende yaptım kapalı şarj etmiyorum ama bitmeden şarja takmıyorum birde batarya şarj cihazı almıştım yedek bataryam var orjinal ama yinede bu şekilde gitmiyor sarjım
Çok özel bişey değil ancak kurulumlarda wipe işlemleri ve sürekli bitimine kadar kullanım ve kapalı şarj gibi kriterler bir kaç sayfa önce açıklama yapmıştım.
3saat 20 dakika cihazın şarj takmadan almamıştım ama bu konu içerisinde arama yaparsanız 4.2-4.3 şarj sürelerimi görürsünüz.
Wipe işlemlerini bende yaptım kapalı şarj etmiyorum ama bitmeden şarja takmıyorum birde batarya şarj cihazı almıştım yedek bataryam var orjinal ama yinede bu şekilde gitmiyor sarjım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?