S4 hangi oyunda kasıyo ?? O kasan oyunu soyleyinde bana bende deneyim cihazda toplam 8 çekirdek var boru değil oyun oynarken 1.6 ya geçiyo bostayken mesajlasirken resim çekerken arama yaparken falan filan 1.2 GHZ oluyo .
Bide kasıyo diyonuz ya rehber kasıyo ondan başka bahanenizde yok zaten ! Ne işsizler var ya sanki para alıyorlar ! Elestirince
Kralın sadece uzantısı değişiklik gösteriyor ama ismi değişmiyor şunun gibi s2,s3,s4 s... boşuna kürek çekmeyin sırf şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği bile tercih sebebidir çekirdek olaylarını geç yani ayfon ,hatice,zony her zaman yetişmeye çalışır kimi kovalarlar herkes biliyor
Cogunuzda o kadar para verdik azicik kusuru olsa ne olacak durumu var, cihazı kusursuzlastiriyorsunuz ! Hanginizde Gta Vice city kasmiyor ki? Veya Hanginiz Bariz Kasılmaları görmüyor? 3 kişiye de sorunlu cihaz mi vermişler? Çok komiksiniz.
Benim anlamadığım olay bazılarında hiç kasma yok bazılarında hayvan gibi kasıyor telefon.. Nası oluyo bu çakma falan alsanız neyse ikisi de orjinal telefon..
Benim anlamadığım olay bazılarında hiç kasma yok bazılarında hayvan gibi kasıyor telefon.. Nası oluyo bu çakma falan alsanız neyse ikisi de orjinal telefon..
teknosa dan kolay kolay çıkmaz dandik mal genelde uç kenar teknoloji marketlerinde öyle oluyor mesela ben media markt an aldım ama dandik çıktı dediğim gibi teknoloji şans işidir