Arkadaşlar 4.3 güncellemesi ile gelen knox denen zıkkım ın 171 mb lık indirme kısmı var o veri indirilince mi sayaç devreye giriyor yoksa 4.3 ilk yüklediğimiz anda mı aktif oldu
Arkadaşlar benim telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor ama ekrandaki Samsung yazısı gitmiyor bataryayı takıp çıkarına açılıyor ancak. Hiç alakası olmayan uygulamalar durduruldu diye hata alıyorum. Bazen dokunmatik çalışmıyor yine batarya sökmek zorunda kalıyorum. Neden dolayı olabilir bunlar çıldırmak üzereyim
benimde sayaç 1 şuan bekliyoruz bakalım xda daki geliştiriciler çalışıyor bu konu üzerinde inşallah bir sonuca varabilirler tez zamanda böylesine saçma bir sistemin samsungun 4.3 yazılımina koymasi çok kötü oldu inşallah çözümunu bulurlar
Arkadaşlar benim telefon durduk yere kendini yeniden başlatıyor ama ekrandaki Samsung yazısı gitmiyor bataryayı takıp çıkarına açılıyor ancak. Hiç alakası olmayan uygulamalar durduruldu diye hata alıyorum. Bazen dokunmatik çalışmıyor yine batarya sökmek zorunda kalıyorum. Neden dolayı olabilir bunlar çıldırmak üzereyim
Arkadaşlar merhaba bende s4 alıcam bu haftasonu ama bi konuda takıldım. Heryerde galaxy s4 ün batarya sorunu hakkında konuşuyolar yani bataryası şişme yapıyomuş ya da telefon kendi kendine kapanıyomuş falan.. Bu bilgiler doğru mu? Eğer bu doğruysa almayacağım bu yüzden soruyorum..