------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

mhmtkrtp

Üye
Arkadaşlar ben bi yerden gelen aramalari bi şekilde sadece dokunarak cvplama şekline aldim ama begenmedim tekrar eski sürükleyerek cvplamak istiyorum bulamadım bu ayarı nerden düzeltebilirim bilen varsa...

Ayarlar > cihazim> erisebilirlik>kolay dokunma modu

Tepkiler: mhmtkrtp
Üstad satış devam mı nerde satış yayını almak istesek

*#0228# yaptım % 42 den % 16 ya düştü Bu ne demek oluyor şimdi üstadım?
2-3 kere daha yap düşüş ve çıkışlar olacak yakın olunca tekrar şarja bağla dolunca tekrar yap aynı işlemi sonra tekrar şarja bağla dolunca normal kullanıma devam et

Tepkiler: aresbilir

Senyor Keş

Kapalı Hesap
batarya kalibrasyonu işe yaramıyor

Bir daha güncelleme isteyen ne olsun şu düzeltme güncellemesini versinler sonra bana uğramasın

Tepkiler: cardanadam

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Samsung eline yüzüne bulaştırdı gıdım karizmasi vardı oda 4.3 ile gitti ama benim hala şarjım onca işleme rağmen çok hızlı bitiyor haftaya servise postalicam

Senyor Keş

Kapalı Hesap
güzel bi custom rom ne önerirsiniz?

tomy1925

Üye
Arkadaşlar şu kit-kat gelseydi de cihazdaki perfomansı bi görseydik.umarım gelecek olan kit-kat yazılımı ile bütün sıKıntıları aşarız.yoksa coustum romlara talip oluruz

Tepkiler: Nextman

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yaw arkadaşlar bana söyle görüntü olarak hoş bug filan olmuyan tüm akıllı özelliklerin çalıştığı şarjın 1gunu çıkardığı stabil bi custom rom lazım bi yardım etseniz de şu root ve cwm filan nasıl yüklenir bi el atsaniz çok seviniril

tomy1925

Üye
Şuan için coustom rom yada root atmani tavsiye etmem.4.3 ile bootloader sürümü değişti anliycaginiz sayaç işi çıktı ve knox denilen güvenlik sayacı da var ve bu sayaçlar artmakta bu yüzden cihazınız garanti dışı kalır.Şuan için geri dönüşü olmayan bir yol olarak biliyorum. Genede takdir sizin

Senyor Keş

Kapalı Hesap

benim sayaç artmış vaziyette zaten şuan

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bu arada ben şimdi telefonu servise yollasam servis garanti dışı der mi ? sayaç 1 çünkü

Tepkiler: eskbxl