baby_face_
Üye
Bilmediğim için soruyorum ve ilk defa bu işlemi yapacağım ondan dolayı biraz tedirginim ondan dolayı mazur görün :-D İkisi arasındaki fark nedir?iki wipe dedigim
birincisi wipe data / factory
ikincisi wipe partition
demek istedigim son iki siradalar.
Son bir soru :-) Bu işlemi yapınca yazılım silinmiyor değil mi yani 4.3 kalıyor?gayet normal tedirgin olmaniz hepimiz diyer arkadaslara yardim icin burdayiz.
ikisini yaptiginiz zaman telefonunuzu tamamen sifirlamis oluyorsunuz. ve en saglikli format sekli diyebirim.
WİPE DATA/FACTORY RESET: Recovery seçeneklerinden birisidir. uygulandığında SD card bölümü hariç herşey sıfırlanır.Son bir soru :-) Bu işlemi yapınca yazılım silinmiyor değil mi yani 4.3 kalıyor?
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.WİPE DATA/FACTORY RESET: Recovery seçeneklerinden birisidir. uygulandığında SD card bölümü hariç herşey sıfırlanır.
WİPE CACHE PARTİTİON: Uygulandığında, kurulumlar esnasında oluşturulan geçici dosyaların temizlenmesini sağlar. kullanıcı verileri(rehber vs.) silinmez. bilgisayarınızda bulunan temp dosyasının temizlenmesi gibidir.
evet sistem kaliyor yedeklerinizi alin hersey silinecek.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Sanırım en iyi verimi almak için WIPE DAHA FACTORY RESET işlemini yapmalıyım.
Hımm anladım dostum teşekkürlerKnox modu içinde yaptığınız herşey sadece o modda görünür. Misal knox moduna girdiniz ve fotoğraf cektiniz veya bir mail attınız, bunların hepsi bu modda yaptığınız zaman sadece o modun içinde görürsünüz, moddan çıkıp normal arayüze döndüğünüzde hiç bir işleminiz görünmez.
Rica ederim.Hımm anladım dostum teşekkürler
S5 i bekle :-Dniyeti bozdum bugun gidip note3 mü alsam diye düşünüyorum acaba pişman olurmuyum düşüncesi kafamı bi yandan kemiriyorbir yandan da s4 den olcaz bakalım hayırlısı kazam mubarek olsun
Bir zamanlar noKia n8 e büyük ekran taşınması zor olur diyip uzak duruyordum derken öyle böyle s3 s4 de alıştık bi şekildeS5 i bekle :-D
Spen dışında Note3 ün veripta S4 ün vermeyeceği bir şey yok :-)
Eğer gerçekten distribütör garantili ise 1850 bence çok iyi fiyat. Ben biraz maddiyattan ötürü bekle demiştim, maddiyat önemli değilse tabiki S4 den sonra Note3 ü ele almanın hissi tartışılmaz dostum :-DBir zamanlar noKia n8 e büyük ekran taşınması zor olur diyip uzak duruyordum derken öyle böyle s3 s4 de alıştık bi şekildeşimdi ise s4 ekranı kesmiyor ne hikmetse s4 de lafım yok memnunum cihazda zaten satmayacağım eve birakcam.note 3 de ekran farkı dahili hafıza ve s pen bunlar çekiyor beni açıkçası şeytan dürtüyor haber geldi fiyatı düşmüş pesin 1800 taksitle 1850 yetkili disbiratör garantili sence fiyat olarak nasıl
Zaten bugüne kadar maddiyat yüzünden bekledim yoksa çoktan alırdım.telefon tutkunlugum yüzünden 17 senedir ictigim sigarayı bıraktım 1.5 yıldır sigara deydirmedim ağzıma.sigaraya verip hem keseme hem sağlığıma zarar vereceğime cihaz alıp sadece cebime zarar vermek en mantiklisi sanırımEğer gerçekten distribütör garantili ise 1850 bence çok iyi fiyat. Ben biraz maddiyattan ötürü bekle demiştim, maddiyat önemli değilse tabiki S4 den sonra Note3 ü ele almanın hissi tartışılmaz dostum :-D
Sigara düşmanı birisi olarak öncelikle seni tebrik ediyorum. Gerçekten sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu yakın çevremden ötürü biliyorum. Eğer bu telefon sevdası sana sigarayı bıraktırdıysa o telefon sana helal olsun bencede al :-DZaten bugüne kadar maddiyat yüzünden bekledim yoksa çoktan alırdım.telefon tutkunlugum yüzünden 17 senedir ictigim sigarayı bıraktım 1.5 yıldır sigara deydirmedim ağzıma.sigaraya verip hem keseme hem sağlığıma zarar vereceğime cihaz alıp sadece cebime zarar vermek en mantiklisi sanırım
Tesekurler dostum Aynen öyle telefon sevdası yüzünden kesinlikle bıraktım aksi takdirde bir çok kez birakmayi denemem halde bırakmayı basaramamistim.bu arada note 3 aldımSigara düşmanı birisi olarak öncelikle seni tebrik ediyorum. Gerçekten sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu yakın çevremden ötürü biliyorum. Eğer bu telefon sevdası sana sigarayı bıraktırdıysa o telefon sana helal olsun bencede al :-D
Hayırlı uğurlu olsun o zaman hemen naş naş note3 kullanıcılar kulübüne burada işin yok :-DTesekurler dostum Aynen öyle telefon sevdası yüzünden kesinlikle bıraktım aksi takdirde bir çok kez birakmayi denemem halde bırakmayı basaramamistim.bu arada note 3 aldımkredi kartına 12 taksit 1880 tl
Tesekurler darisi basina. Öyle kolay kurtuluş yok bundan sonra bir ayağım orda bir ayağım burda işinize gelirseHayırlı uğurlu olsun o zaman hemen naş naş note3 kullanıcılar kulübüne burada işin yok :-D
Bu gördüğüm kadarıyla S4 9005 Lte olan içinyanilmiyorsam 4.3 lere guncelleme geliyor almanya gelmis
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?