Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Böyle bir haber okumadım ben. Google verebilir bu güncellemeyi sadece.
Admin arkadas s4,nin keyfine varmak istiyorum lakin olmadi senin verdigin FERHATIN sygicini 2 kere denedim markete diyor sen söle güzel bir sygic apk,si yapsanda s4 nin keyfi olsa
http://www.maxicep.com/android-gps-...-turkiye-2012-03-haritasi-android-715263.html
Burdaki olmazsa bendeki sürümü pc başına geçince upload ederim
Admin arkadas s4,nin keyfine varmak istiyorum lakin olmadi senin verdigin FERHATIN sygicini 2 kere denedim markete diyor sen söle güzel bir sygic apk,si yapsanda s4 nin keyfi olsa
Sagol dost ellerin dert görmesin
Ozaman bugün olmassa yarın mutlaka sağlam kendim kullandığım sürümü konu başlığına ekler burayada belirtirim.Benim gps'e ihtiyacım yok ama sürekli gezdiğimden günde ne kadar mesafe kattediğimi kayıt etmesi için kullanıyorum
Bildiğim kadarıyla samsungapps marketi var googlePlay değil ama tekrar söyleyim orda S4 için görmüştüm oraya bakabilirsiniz.Iphonumu bul tarzi bi program yokmu s4 de lütfen biri cvp versin(
Üst konu yeri için sıkıntılı üst kısım biraz kalabalıkBence artik ust konu olmali
Cihazdan memnun musunuz? Lutfen yorumlarinizi yazabilir misiniz arkadaslar. Bende yeni telefon alicam ama cok secenek var alacagim telefon bu telefon hakkinda goruslerinizi sunmaniza gore degisecek. Yorum yapan arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.
Mantıklı bir karar olur.Zaten sen onu geri vermezsin şimdiden söyleyim.Benim kızımda benden kapmak istedi ama olmazzzz dedim senin için daha erkenO zaman babam alsin bir inceleyeyim ona gore bende s4 alirim
Siyah 32 gb modelini bugün almış bulunuyorum. Şuana kadar her şey çok iyi hiç bir sorunlar karşılaşmadım. Sensörler çok iyi çalışıyor bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Göz sensörünü çok rahat kullanabiliyorum istediğim gibi.
Hoşgeldin artık sende S4'lü oldu demek eee ozaman imza hazırlayalım artık kardeşimde geldiyse
Bu telefon ile ilgili söylenecek okadar şey varkibir çok telefon kullandım ama şu an ilk sıralarda yer alan tek telefondur Serhan kardeşim tavsiye ederim.Merak ettiğin noktalar varsa sorabilirsin. Mesaji bulamadimki bari linkler ucmasa buarada sygic gelirmiki herkese selam
1.Mesaja GPS programı eklenmiştir.Linkler uçmadan indiriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?