musti15fb Üye Andevoid' Alıntı: Cok merak ettim g2 launcheri valla Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim ama kuramıyorum işte, CWM ile flaşlanması gerekiyormuş. Normal Recovery moddan olmuyor, denedim.
Andevoid' Alıntı: Cok merak ettim g2 launcheri valla Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim ama kuramıyorum işte, CWM ile flaşlanması gerekiyormuş. Normal Recovery moddan olmuyor, denedim.
musti15fb Üye Andevoid' Alıntı: Buldum launcheri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor..
Andevoid' Alıntı: Buldum launcheri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor..
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi musti15fb' Alıntı: Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor.. Genişletmek için tıkla ... Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir.
musti15fb' Alıntı: Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor.. Genişletmek için tıkla ... Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir.
Andevoid Üye musti15fb' Alıntı: Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor.. Genişletmek için tıkla ... Yok flash via cwm yaziyor
musti15fb' Alıntı: Benim bulduğumun linkini yukarda verdim, bu çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırım bu ROOT istemiyor.. Genişletmek için tıkla ... Yok flash via cwm yaziyor
musti15fb Üye Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum kardeş Nextman'a sormalısın. Nextman' Alıntı: Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir. Genişletmek için tıkla ... Birden Note 2 ya da S3 kullanasım geldi, S3 kullanan arkadaşım S4 'ün tüm yazılımlarını yüklemiş. Rahatça kullanıyor.
Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum kardeş Nextman'a sormalısın. Nextman' Alıntı: Hayır oda CWM ile flash ile yüklenir. Genişletmek için tıkla ... Birden Note 2 ya da S3 kullanasım geldi, S3 kullanan arkadaşım S4 'ün tüm yazılımlarını yüklemiş. Rahatça kullanıyor.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... CWM ile rom yedeğini alırsın beğenmez isen yedeğe geri dönersin Birden Note 2 ya da S3 kullanasım geldi, S3 kullanan arkadaşım S4 'ün tüm yazılımlarını yüklemiş. Rahatça kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... 4.2 de hepsini yapma şansımız vardı bundada olacak sabır
Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... CWM ile rom yedeğini alırsın beğenmez isen yedeğe geri dönersin Birden Note 2 ya da S3 kullanasım geldi, S3 kullanan arkadaşım S4 'ün tüm yazılımlarını yüklemiş. Rahatça kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... 4.2 de hepsini yapma şansımız vardı bundada olacak sabır
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Andevoid' Alıntı: Deniyorum o zaman rom gibi degil zaten degil mi Genişletmek için tıkla ... Yedeğinizi mutlaka alın ! ! !
Andevoid' Alıntı: Deniyorum o zaman rom gibi degil zaten degil mi Genişletmek için tıkla ... Yedeğinizi mutlaka alın ! ! !
cardanadam Üye Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu
Andevoid Üye cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... ben de hiç olmadi
cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... ben de hiç olmadi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... Şeref ne oldu hala root yapmadınmı ?
cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... Şeref ne oldu hala root yapmadınmı ?
cardanadam Üye Andevoid' Alıntı: ben de hiç olmadi Genişletmek için tıkla ... Bende günde 2-3 defa oluyor
baby_face_ Üye cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... Bende de hiç olmadı.
cardanadam' Alıntı: Arkadaşlar sizdede oluyormu bilmiyorum arada sırada bildirim paneli sizdede açılmamazlık yapıyormu Genişletmek için tıkla ... Bende de hiç olmadı.
musti15fb Üye Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... Kardeş launcher'i denedin mi çalışıyor mu?
Andevoid' Alıntı: Bende root var denesem mi ama sonra nasil duzeltiliyo Genişletmek için tıkla ... Kardeş launcher'i denedin mi çalışıyor mu?
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Şeref ne oldu hala root yapmadınmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beni
Nextman' Alıntı: Şeref ne oldu hala root yapmadınmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beni
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi cardanadam' Alıntı: Ben root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beni Genişletmek için tıkla ... Wipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım
cardanadam' Alıntı: Ben root yapmiyacam orjinal rom sorun çıkartıyor bana ya arada sırada bildirim paneli açılmıyor sinir etti beni Genişletmek için tıkla ... Wipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Wipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla ... Yükledikten sonra yaptım yine aynı
Nextman' Alıntı: Wipe yap arkadaşım bende inan hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla ... Yükledikten sonra yaptım yine aynı