Andevoid
Üye
bence yukleme ben yukledim pişmanım samsung androidi kapali hale getirmeye çabaliyor.ben s4 e odin ile 4.3 turkiye romunu yuklicem ama csc de sorun cikarmi tur degil çünkü bide stock romda sayac artmiyo dimi
Vip hesap almalısınız. Artik kayıtlı kullanıcılar yüklüyor. Ücretsiz zaten su an tapatalk ile ornek veriyim meselaTapatalk pro son surum yukledim resim upload atmayi bulamadim
Ne gibi mesela root Explorer en önemli olanlardan.root için uygulama onerileriniz var mi
Bence benim fikrimi sorarsan su an sistemin tum izinlere acik oldugu icin sistem sağlığı açısından bilmediğin o tip uygulamaları yükleme.degisik seyler mesela wifikiller gibi
İlk kurulum ekranında ücretsiz hesap içi kayıt olma seceneği mevcut bu örnek resimdeki gibinasıl vip hesap alcaz ona göre tapatalk silcem
Tapatalk uygulamasını kurduğunuzda karşınıza ilk gelen menude sizi bir ıd ve parola sorması gerekir.Gmail facebook gibi hesablarınız varsa o hesabını kullanarakta almanızı sağlar o şekilde hesap oluşturursanız verdiğim örnek resimdeki gibi resim yükleyebilirsiniz.şimdi hocam hiç bişey anlamadım ben nabıcam hangi yolu izlemeliyim
hocam ya o dediğini ben yapmıştım girişlerim tamamdı ama cevaplamada resim atma yokTapatalk uygulamasını kurduğunuzda karşınıza ilk gelen menude sizi bir ıd ve parola sorması gerekir.Gmail facebook gibi hesablarınız varsa o hesabını kullanarakta almanızı sağlar o şekilde hesap oluşturursanız verdiğim örnek resimdeki gibi resim yükleyebilirsiniz.
4.2.6 kullanıyorum ve var sol altta (+) işaretine tıklarsanı resimdeki gibi eklersiniz.hocam ya o dediğini ben yapmıştım girişlerim tamamdı ama cevaplamada resim atma yok
işte tıklıyorum yemiyo4.2.6 kullanıyorum ve var sol altta (+) işaretine tıklarsanı resimdeki gibi eklersiniz.
4.3 stok frimwarede sebeke problemi yaşıyorum arkadaslar neden acaba mobil baglantı olmuyor 3g-h-h+ sürekli dönüp duruyor sıra ile
g2 kullanıyorum bideLg G2 mi kullanıyorsun ? profilde öyle yazıyorda ?
Hangi operator ?
operatör vodafone ama sıkıntı telefonda herhalde mg9 un modemini flashladıgımda sebeke problemi olmuyorLg G2 mi kullanıyorsun ? profilde öyle yazıyorda ?
Hangi operator ?
Sürüm doğru olabilir ama tarif ettiğimden başka bir yol yok cihazı kullanan arkadaşlarınızın konusundada sorabilirsiniz.g2 kullanıyorum bide
bu forumda android internet bölümündeki üst sıradaki tapayı indirdim
Senin şu anki sistem ne 4.3 mü ? 4.2 ye gerimi dönmüştünoperatör vodafone ama sıkıntı telefonda herhalde mg9 un modemini flashladıgımda sebeke problemi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?