tomy1925
Üye
nasıl aklıma gelmedi seni uyarmakbütün rehber mesaj ve bilgiler gitti
Ben paylaştım4.3 ile ilk pil değerlerini pil biterse paylaşacağım
hocam modem dosyasını bulamadınız herhaldeŞimdi modem dosyasına bakıyorum bulduğumda mesaja ekleyecem onu odin modem bölümüne ekle sonra start de sonra cihazı fabrika ayarlarına çekip denermisin.
Ayrıştırıcı hatasi aldığım icin paylasmadim 1 2 gune stock yayınlanır.hocam modem dosyasını bulamadınız herhalde
teşekkür ederim ilginiz içinAyrıştırıcı hatasi aldığım icin paylasmadim 1 2 gune stock yayınlanır.
Rica ederimteşekkür ederim ilginiz için
rehberi hallettimde mesajlar ne yazıkki gitti inşallah sorunla karşılaşmam yine :Snasıl aklıma gelmedi seni uyarmakyedek derken aklım tamamen rom yedegine gitti özür dilerim arkadşım.
gmail hesabın yokmuydu gmail hesabın varsa daha onc rehber sekronize yaptıysan rehberin geri kurtarabilirsin gmail hesabını tekrardan girip
rehberini kurtarabildiğine sevindim.wipe leri yaptıysan artık cihazla ilgili bi sorun cıkmayacagını düşünüyorumrehberi hallettimde mesajlar ne yazıkki gitti inşallah sorunla karşılaşmam yine :S
Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]Elinde turk romu mevcut olan var mi?
Rus romunu kurmuştum. Turk romuna gecmek istiyorum
Neden İran veya Irak romu kurmak istiyorsun dostumİran ve Irak içinde 4.3 geldi şu an indiriyorum, inş, bir sorunla karşılaşmam.
Telefonu Iran'dan aldığım için resmi sürüm dışına çıkmak istemiyorum. Şimdi kurdum gayet stabil ve hatasız.Neden İran veya Irak romu kurmak istiyorsun dostum
nextman hocam şebeke sorunumu XXUBMG9 modemini xda dan indirip flashlayarak çözdüm ama boşuna sayacı 1 arttırıp garanti dışı kaldıkteşekkür ederim ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?