Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Bu arada 4.3 te göze çarpan yenilikler nedir? Genişletmek için tıkla ...
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Widgetler iyiymiş okuma modu ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum
Sciondar' Alıntı: Widgetler iyiymiş okuma modu ne işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum
Mem_et Üye arkadaslar benim telefona daha gelmedi... Acaba benim yurdısından geldiği için olabilirimi
condo06 Üye Arkadaşlar kieste csc kodum KSA gözüküyor kies ve ota da telefonum 4.3 güncellemesini bulmuyor telefonum teknosadan alınma neden güncellemeyi görmüyor kies
Arkadaşlar kieste csc kodum KSA gözüküyor kies ve ota da telefonum 4.3 güncellemesini bulmuyor telefonum teknosadan alınma neden güncellemeyi görmüyor kies
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Bildirim paneli ve mevcut düğmeler diye ayrılma olmuş onun bi özelliği var mı Genişletmek için tıkla ... Evet sağ ve sola kaydırılıyor ya orası oluyo.
Sciondar' Alıntı: Bildirim paneli ve mevcut düğmeler diye ayrılma olmuş onun bi özelliği var mı Genişletmek için tıkla ... Evet sağ ve sola kaydırılıyor ya orası oluyo.
bela55 Üye arkadaslar 4.3 klayvesi nasil bişiya eski klavye daha iyidi nasil eski klavye ye geçiş yapabilirim ?
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Klavyede pek değişme yok gibi Genişletmek için tıkla ... Var var daha güzel
eroskop100 Üye eroskop100' Alıntı: Arkadaşlar ben daha güncellemedim, root u bırakıp güncellemeye değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla ... Bi bakarsanız ?
eroskop100' Alıntı: Arkadaşlar ben daha güncellemedim, root u bırakıp güncellemeye değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla ... Bi bakarsanız ?