tomy1925 Üye A orhanca58' Alıntı: odinde hocam manuel olarak kurmak gerekir yani root lamak gibi değilmi? bide orijinal TR romunu nerden bulucam?? Genişletmek için tıkla ... Sammobile sitesine üye olmalısın ondan sonra turkiye yaso57' Alıntı: ARKADAŞLAR WİPE MİPE BİŞEY YAPMICAZ DİMİ DİREK İNDİRİP YÜKLİCEZ BU KONUDA CAHİLİZ Genişletmek için tıkla ... Kurulum yaptiktan sonra wipe ler yapılmalı
A orhanca58' Alıntı: odinde hocam manuel olarak kurmak gerekir yani root lamak gibi değilmi? bide orijinal TR romunu nerden bulucam?? Genişletmek için tıkla ... Sammobile sitesine üye olmalısın ondan sonra turkiye yaso57' Alıntı: ARKADAŞLAR WİPE MİPE BİŞEY YAPMICAZ DİMİ DİREK İNDİRİP YÜKLİCEZ BU KONUDA CAHİLİZ Genişletmek için tıkla ... Kurulum yaptiktan sonra wipe ler yapılmalı
yaso57 Üye ANLADIM TOMYY PEKİ ARKADAŞIMIZ Bİ SORU SORMUŞ TEL ŞARJDAYKEN GUNCELLEME YAPSAK BI SORUN OLMAZ HERALDE DİMİ BEN OYLE YAPTIM
ANLADIM TOMYY PEKİ ARKADAŞIMIZ Bİ SORU SORMUŞ TEL ŞARJDAYKEN GUNCELLEME YAPSAK BI SORUN OLMAZ HERALDE DİMİ BEN OYLE YAPTIM
tomy1925 Üye bela55' Alıntı: Tel sarjdayken guncelleme yapsam bişey olurmu ?? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz
bela55' Alıntı: Tel sarjdayken guncelleme yapsam bişey olurmu ?? Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz
yaso57 Üye BEYLER BEN DİREK YÜKLEDİM GÜNCELLEMEYİ Bİ KUTUCUK FALAN CIKTI ONUDA İŞARETLEMEDİM DİREK KURA BASTİM YÜKLEDİM WİPE FALANDA YAPMADIM DOGRU BİŞEYLER YAPMISIZDIR UMARIM.
BEYLER BEN DİREK YÜKLEDİM GÜNCELLEMEYİ Bİ KUTUCUK FALAN CIKTI ONUDA İŞARETLEMEDİM DİREK KURA BASTİM YÜKLEDİM WİPE FALANDA YAPMADIM DOGRU BİŞEYLER YAPMISIZDIR UMARIM.
Sciondar Üye Tolga3521' Alıntı: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı?
Tolga3521' Alıntı: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı?
Akıncı Üye Sciondar' Alıntı: Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla ... bence yükleyip verirler
Sciondar' Alıntı: Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla ... bence yükleyip verirler
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla ... Onu bilemem valla
Sciondar' Alıntı: Sağol 4.3 yükleyip verme ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla ... Onu bilemem valla
Sciondar Üye Ya hem ekran koruyucu hemde silikon kılıf vardı ama tam merdiven köşesine geldi düz zemine gelse bişey olmazdı eskisi gibi olmaz değil mi ekran?
Ya hem ekran koruyucu hemde silikon kılıf vardı ama tam merdiven köşesine geldi düz zemine gelse bişey olmazdı eskisi gibi olmaz değil mi ekran?
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Ya hem ekran koruyucu hemde silikon kılıf vardı ama tam merdiven köşesine geldi düz zemine gelse bişey olmazdı eskisi gibi olmaz değil mi ekran? Genişletmek için tıkla ... Valla bende Ace2 vardı düşürmüştüm gri yerleri dökülmüş tü garantiye verdim 0 taktılar.
Sciondar' Alıntı: Ya hem ekran koruyucu hemde silikon kılıf vardı ama tam merdiven köşesine geldi düz zemine gelse bişey olmazdı eskisi gibi olmaz değil mi ekran? Genişletmek için tıkla ... Valla bende Ace2 vardı düşürmüştüm gri yerleri dökülmüş tü garantiye verdim 0 taktılar.
Tolga3521 Üye Sciondar' Alıntı: Ücret ödedin mi birde orijinal parça takıyorlar değil mi? Genişletmek için tıkla ... Valla benden para almadılar. Heralde orjinaldir samsung servisinde yapıldı.
Sciondar' Alıntı: Ücret ödedin mi birde orijinal parça takıyorlar değil mi? Genişletmek için tıkla ... Valla benden para almadılar. Heralde orjinaldir samsung servisinde yapıldı.