Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Vereceğim mod öncesi mutlaka cwm yedek alınız yüklemede oluşabilecek tüm sorumluluk size ait olduğunu biliniz.Ben root yaptığımda kullanmıştım sorunsuz.Root yaptım hocam, sesi nasıl arttırabilirim şimdi ?
USB joy center indirip oradan tuş ayarlarınızı yapıp oynayabilirsiniz. Dead Trigger oynadım ben, oyunların uyumlu olması gerekiyor.Arayüz de usb oluyo fakat oyunda çalışmıyor bilginiz için teşekkürler
Valla kimse samsungdan böyle birşey beklemiyordu. Resmen kazıklandık gibi bişey.Susayım susayim dedim ama insanı resmen salak yerine sokuyorlar htc için 4.4 kitkat güncellemesi tarihi belli oldu biz hala 4.3 bekliyoruz çok saçma gelecek musteri hizmetlerinin söylediği söz şu şekilde : 4.3 güncellemesi daha hic bir ülkeye verlmemis böyle bir söylentiyi yeni duydum dedi bende internette dolu dolu haber var bana dediki o haberler yalan bizde böyle bir bilgi yok dedi ey Allahıminan s4 aldığıma pişman oldum
Bundan önce HTC kullanıyordum 1 sene sona telefona bakmıyorlar, hala s2 güncelleme alıyor diye Samsung'u tercih ettim, bilseydim böyle olacağını HTC' den devam ederdimValla kimse samsungdan böyle birşey beklemiyordu. Resmen kazıklandık gibi bişey.
Aslında bu iş Samsung'a oyun gibi geliyor bence. Yani güncelleme versekte bizden telefon alıcaklar vermesekte alıcaklar gibi düşünüyor sanırsam. Fakat bu güncelleme işleri yüzüden kaç kişi Samsung'dan soğudu. Şahsen ben bida telefon olarak samsung almayacağım.Bundan önce HTC kullanıyordum 1 sene sona telefona bakmıyorlar, hala s2 güncelleme alıyor diye Samsung'u tercih ettim, bilseydim böyle olacağını HTC' den devam ederdim
Mc4 ün de uyumlu olması gerekiyor fakat çalışmadıUSB joy center indirip oradan tuş ayarlarınızı yapıp oynayabilirsiniz. Dead Trigger oynadım ben, oyunların uyumlu olması gerekiyor.
inan kardeş bende senin gibiyim htc kullandım olmadı sonra lg maceram oldu oda yanılttı beni.. o dönemler s3 favoriydi neyse s4 aldık güncellemelerden mahrum kalmamak için yine yanıldık.. en iyisi eski 3310 lardan bulup kullanmak :-D hiç böyle dertlerimiz olmaz..Bundan önce HTC kullanıyordum 1 sene sona telefona bakmıyorlar, hala s2 güncelleme alıyor diye Samsung'u tercih ettim, bilseydim böyle olacağını HTC' den devam ederdim
Bu hataları 4.4 kitkat ile düzeltecekler 4.3 1 2 ay sonra da 4.4 yayınladıkları vakit çoğu kişinin gönlünü alırlar demedi demeyinAslında bu iş Samsung'a oyun gibi geliyor bence. Yani güncelleme versekte bizden telefon alıcaklar vermesekte alıcaklar gibi düşünüyor sanırsam. Fakat bu güncelleme işleri yüzüden kaç kişi Samsung'dan soğudu. Şahsen ben bida telefon olarak samsung almayacağım.
1.si güncelleme gelince ne olacak ne değişecek 2. Güncelleme geldiğinde telefonu kullanmanız artacak mı ya da azalacak mı ?inan kardeş bende senin gibiyim htc kullandım olmadı sonra lg maceram oldu oda yanılttı beni.. o dönemler s3 favoriydi neyse s4 aldık güncellemelerden mahrum kalmamak için yine yanıldık.. en iyisi eski 3310 lardan bulup kullanmak :-D hiç böyle dertlerimiz olmaz..
Hocam mevzu bu değil mevzu güncellemeyi geç vermeleri ona bakarsan 4.3 de çoğu kişi batarya ve kamera konusunda şikayetçi biz sadece geç verdiğini dile getiriyoruz1.si güncelleme gelince ne olacak ne değişecek 2. Güncelleme geldiğinde telefonu kullanmanız artacak mı ya da azalacak mı ?
Önemli olan verimli olsun bekleriz makarasina bende takılıyorum ama bi güncellemenin geç gelmesi yüzünden samsung markasını kullanmayacam diyen arkadaşlarımız var şunu biliyoruz ki teknolijiyi ileri taşıyan bi markadır Samsung s5 için söylentilere baktığımızda çok ciddi özellikler görülecek o zaman milletimizin fikirlerini almak isterim belkide sorunları duzeltiyorlardir :-DHocam mevzu bu değil mevzu güncellemeyi geç vermeleri ona bakarsan 4.3 de çoğu kişi batarya ve kamera konusunda şikayetçi biz sadece geç verdiğini dile getiriyoruz
Haklısın hocam ama ne yapak ister istemez insan kızıyorÖnemli olan verimli olsun bekleriz makarasina bende takılıyorum ama bi güncellemenin geç gelmesi yüzünden samsung markasını kullanmayacam diyen arkadaşlarımız var şunu biliyoruz ki teknolijiyi ileri taşıyan bi markadır Samsung s5 için söylentilere baktığımızda çok ciddi özellikler görülecek o zaman milletimizin fikirlerini almak isterim belkide sorunları duzeltiyorlardir :-D
İnsan Oğlunun yaratılışında var normaldir keşke bizim ülkede üretse de başka ülkelerde bize kızsa dimiHaklısın hocam ama ne yapak ister istemez insan kızıyor
Aynen hocam katılıyorum sanaİnsan Oğlunun yaratılışında var normaldir keşke bizim ülkede üretse de başka ülkelerde bize kızsa dimi)
AmbientS4 için yararlı ve güzel uygulama ya da oyun önerebilecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?