------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Benim batarya ile herkese tavsiyem şu güncellemeyi beklemeniz Temiz bir kurulum ile herşey ortaya çıkacak arkadaşlar
Güncellenmeyi dört gözle bekliyoruz hocam ama samsung çok yavaş 2 gündür yine aynı ülkeler den başka ülkeye güncelleme gelmemis sammobile de unknown adlı bir ülkeye bugün verilmiş ama hangi ülke yazmıyor bizim ülke olmadığı kesin kies yada telefondan güncelleme hala yok

Tepkiler: .caner.
Ben asla orjinal şarj cihazindan başka cihaza takmiyorum ama neden oldu anlayamadım maxicep ana sayfada okuduğum bir habere göre s4 Bataryalar sorunluymuş ve servis ücretsiz değişim yapıyormuş ama o haberi okuduğumda sipariş vermiştim

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabredelim arkadaşlar zaten emin olun herkes güncellemeyi bekliyor.Yapacak bir şey yok .Ben LG tvde de mesela bu sorunu yaşadım yurtdışında arkadaşım bende 6 ay önce aldı güncellemeyi benden daha ucuza aldı daha sayabilirim. ama malesef firmalar hakkında hakaret etmem bana birşey kazandırmıyor yada sinirlenip telefonu fırlatmam

En güzel atasözümüz ne der " Keski sirke küpüne zarar " sakin olalım bekleyelim

Bende okudum ama kapsamı çok dar üretim numaraları değişiyor istersen servis ile bir görüş Bende dediğim gibi karşılaştığım tecrübelerimi ifade ettim

Tepkiler: ŞenolTÜRK, .caner. ve suskunderbedar3

frowell

Üye
Arkadaşlar 4.3 e geçmeden önce CyanogenMod denemek istiyorum. İlk defa rom atıcam. Daha önce hiç uğraşmadım odin rom root falan. Bu romu atmamda herhangi bir risk var mı? Imei uçması falan görüyorum arasıra forumda da.

Üretim numarası derken?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Batarya üzerinde yazandi yanlış hatırlamıyorsam. Net bilgi servislerde mevcut ama bir çok kişiye kapsam dışı olduğu iletilmiş.

Tepkiler: .caner.
Batarya üzerinde yazandi yanlış hatırlamıyorsam. Net bilgi servislerde mevcut ama bir çok kişiye kapsam dışı olduğu iletilmiş.
Neyse yapacak bir şey yok şu anda yeni bataryayi kullanıyorum akşam şarj bitenekadar kullandım saat 23:30 civarı şarja bağladım sabah saat 07:45 civarı şarj dan cikarttim gps ve veri bağlantı açık şu anda şarj 90% bakalım ilerleyen zamanlardaki durum ne olacak

Tepkiler: Nextman
İos 7.0.3 ü yayınladı, android hala 4.3 ü yayımlamadı deli olacağım

Tepkiler: Sciondar, sawbaba54, .caner. ve 1 kişi daha

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine mi aynı konu

Tepkiler: .caner. ve suskunderbedar3

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az bir sabredin yahu günceleme sonrası Cihaz S5 olmayacak ya

Az bir sabredin yahu günceleme sonrası Cihaz S5 olmayacak ya
Bekleye bekleye ağaç olduk hocam

Nextman hocam bir kaynaktan okudum ne kadar doğru bilmiyorum sana sormak istedim hani şimdi kalkip 4.3 romu yükleyen biri asla 4.2 ye geri dönüş yapılmiyomus artık bu konuda bir bilgin var mı hocam

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet haklısınız benimde canım sıkıldı ama dün servisten arkadaşımla konuştum istanbulda yakındır güncelleme gelir dedi onalarada geliyor çünkü

Evet bu güncelleme ile hem sürüm hemde sürümler arası farklı CSC yükleme engeli eklendiğini okudum sammobile'da

Bilgi için teşekkür ederim hocam ama engeli kaldırmanin yolunu ileri zamanda bir yöntem çıkar diye düşünüyorum

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anında burada olur emin olun

.caner.

Üye
Bayağı kötü olmuş

Tepkiler: Nextman
Sanırsam Samsung, S4'ün kernel kodlarını vermiş

Tepkiler: eskbxl

.caner.

Üye

Askıda diyor. Yüzlerce ülke var askıda bekleyen, gelir bize.

Tepkiler: baby_face_, uguro ve suskunderbedar3