------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Iyi geceler öncelikle herkese. 4.3 güncellemesi ne zaman çıkacak unutulduk galiba takip ediyorum Rusya'ya çıktığından beri ses seda yok bi bilgisi olan var mı

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakın zamanda sırayla yükleniyor arkadaşım herkes merakla bekliyor sizin gibi

Tepkiler: .caner.
Son konudan biraz alakasız ama telefona analog saat widget'i yükledim. Biraz daha fazla şarj harcayacağını biliyorum ama ne kadar harcar? Bir sayfayı iptal etsem dengeler mi acaba?

TakTuk

Üye
cihazım şarj olmuyordu servise gönderdim.. internet üzerinden takibini yaparken cihazın durumu kısmında "SUB MAİN BEKLİYOR" yazıyordu.. acaba anakartımı değişiyor cihazın ? tam anlayamadım

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son konudan biraz alakasız ama telefona analog saat widget'i yükledim. Biraz daha fazla şarj harcayacağını biliyorum ama ne kadar harcar? Bir sayfayı iptal etsem dengeler mi acaba?
Yüklediğiniz uygulama market linki varmı bakabilirmiyim ? yada ismi bu tür uygulamalar elbette şarjı etkiliyor

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal klasik bir saat ama bir tane yükleyeyim dedim, iyisini aramadım. İsmi "analogv".
Anladım sonuçta aman aman şarj değilde şarj tüketiminde etkisi olur 2 sayfayı geçmesin ekranlarınız mümkün oldukça stabil launcher uygulamaları ve lite olanları kullanın şarjınızı koruyun yoksa bazıları gibi şarjınızda dilinizde bozulmasın

Tepkiler: suskunderbedar3 ve ŞenolTÜRK
abi bu sürüm güzelmiş

Tepkiler: Nextman
Evet Abi mesajını alıntı yapacaktım beceremedim

Tamam kardeş, teşekkürler. Toplam 3 sayfa var zaten. Yinede şarjım 1 günü zor çıkarıyor, servise verecektim ama 4.3'ü merak ettim ve yükledim. TR sürümü yükleyip öyle göndericem.
Not; Çok az da olsa batarya da şişlik var, bazen % 60'da bile olsa telefon kapanıyor açtığımda % 20 filan kalmış oluyor.

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gayet iyi şenol

Tepkiler: suskunderbedar3 ve ŞenolTÜRK

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biraz düşük kardeşim bak ayni resim ust mesajda var 15 saat calisma % 50 sarj daha var

Tepkiler: suskunderbedar3

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam ama sende kalan az

Tepkiler: suskunderbedar3