Galaxy S4 kasılma problemi ve hayal kırıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

lkrsyk

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 kasılma problemi ve hayal kırıklığı
Merhabalar; Eski Xperia Neo v yeni Galaxy S4 kullanıcısıyım. Açıkçası S4 benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. İçindeki 8 çekirdeğin devreye girişiyle alakalı zamanlama problemi sebebiyle yapılan uygulama yüklemeleri sonrasında makine kasım kasım kasılıyor. Touchwiz ara yüzü ve uygulama menüsünü bile dolaşırken inanılmaz donmalar söz konusu. Pilide inanılmaz ısınıyor. Uygulamaları sd cardtan çalıştırma şansınız yok. Alacak arkadaşların bunları göz önünde bulundurması gerekiyor bence. Yazılımları çok iyi fakat donanımsal olarak bence sınıfta kaldı.

smh60

smh60

Üye
note 2 daha iyi gibi şu an için

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
skywalker06

skywalker06

Üye
Merhabalar; Eski Xperia Neo v yeni Galaxy S4 kullanıcısıyım. Açıkçası S4 benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. İçindeki 8 çekirdeğin devreye girişiyle alakalı zamanlama problemi sebebiyle yapılan uygulama yüklemeleri sonrasında makine kasım kasım kasılıyor. Touchwiz ara yüzü ve uygulama menüsünü bile dolaşırken inanılmaz donmalar söz konusu. Pilide inanılmaz ısınıyor. Uygulamaları sd cardtan çalıştırma şansınız yok. Alacak arkadaşların bunları göz önünde bulundurması gerekiyor bence. Yazılımları çok iyi fakat donanımsal olarak bence sınıfta kaldı.

telefon yazılımını odinle yeniden atıp sıfırla ayrıca 8çekirdekli değil 4+4 çekirdekli düşük ghz 4çekirdek normal işlemleri diğeri yüksek ghzli 4çekirdek ise sadece uygulamalarda çalışıyor

aşikar53

aşikar53

Üye
Canini sıkma arkadas duzeltirler biraz idare et yeni cihaz bi uptade sonra nema problema :) insallah

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
senin cihazda yazılım sorunu var cihazı sıfırlaman lazım bende s4 kullanıcısıyım ama hiçbir takıntı felan görmedim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O cihazi aldigim gibi rom cekerim :)

007aliinan

Üye
Ben eski xperia sola kullanicisiyim hic bir zaman xperiadan baska telefon kullanmam derdim taa ki arkadasim s3 mini alana kadar. Telefon cok hizli. Hemen gidip s3 mini aldim cok da memnunum tabii ki hemen de rootladim cihazi :))

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
valla bende aldım tik tak saat gibi çalışıyor makina :)

enterneoll

enterneoll

Üye
ben s3 kullanıyorum ve evde bir başkası s4 kullanıyor ve şunu söyliye bilirim s3'de olmadığı gibi s4'de de takılma donma kasma gibi bir problemimiz olmadı biz mi çok şanslıyız siz mi çok şanssızsınız anlamadım :D

kaangul

Üye
@asikar53 bosnak misin kardes ?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar yakında gelecek bir güncelleme ile bu sorunlar düzelecek ve uygulamalar hafıza kartına yüklenebilecek. Samsung'un işletim sistemi en hızlı olan telefonu Note II

• Beğen
Tepkiler: canko13
cancan59

cancan59

Üye
yazılımsal olduğuna eminim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yani yazılım saldır kesinlikle o belli. Birde 8 çekirdekli sana çok fazla gelmesin bunlardan en fazla 4 u kullanılıyor yani ilk dördü normal kullanım diğerleri oyun için felan :D ama sonuçta yine kasmaması lazım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

androidb

Üye
Bende s4 kullanicisiyim da kasma 0 hic olmuyor yani pili çok ısınıyor

ramadism06

Üye
Bende yeni s4 mini aldım kies yükleyip en son yazılıma güncelledim ilk aldığım yazılımında bi kasma problemi falan yoktu fakat kiesteki son sürüm yazılıma update edince basit oyunlarda bile kasma donma oluyor. Üstelik oynadığım oyun telefonu çok zorlayacak bi oyun değil Fruit Ninja yazılımsal bi sorunmudur yoksa oyundan kaynaklı bi problemmidir?

ANIL

ANIL

Admin
Bende yeni s4 mini aldım kies yükleyip en son yazılıma güncelledim ilk aldığım yazılımında bi kasma problemi falan yoktu fakat kiesteki son sürüm yazılıma update edince basit oyunlarda bile kasma donma oluyor. Üstelik oynadığım oyun telefonu çok zorlayacak bi oyun değil Fruit Ninja yazılımsal bi sorunmudur yoksa oyundan kaynaklı bi problemmidir?

Fruit ninja oyunundan kaynaklı bir problem. Telefon ile ilgilisi yok :oke:

ramadism06

Üye

Fruit ninja oyunundan kaynaklı bir problem. Telefon ile ilgilisi yok :oke:

Teşekkür ederim ama sanırsam sadece fruit ninja değil her yüklediğim uygulamada aynı sorunla karşılaşmaya başladım servise göndermeyi düşünüyorum. Başka çaresi kalmadı :(

gokhan544

Üye
yazılımsal sorun var bence s4 ısınma problemini gidermek icin cihazı root yapıp gereksiz arka planda çalışan uygulamaları romtolbox proğramı ile dondur yada kaldır birde memory booster uygulamasını yükle ayarlardan cihaz kilitlediginde secenegini aktif et sonra bak s4 ısınıyormu imkansız ben kulanıyorum şuan ısınma problemi yok ram 758 mb seyrinde

Üst Alt