Galaxy S4 İşlemci türü

Sponsorlu Bağlantılar

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 İşlemci türü
Sorum şu arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi oyun indirirken data dosyasının telefona uyumlu olanı indirmemiz gerekiyor, Galaxy S4 GT-i9500 uyumlu data dosyası hangisidir yani telefonun işlemci türü ; PowerVR, Mali , Adreno,Tegra bunlardan hangisi yada hangi sürümü indirsek Galaxy S4 GT-i9500 telefonda uyumlu çalışır. şimdiden hepinize teşekkürler iyi forumlar

leonidas42

leonidas42

Üye
Kardeş S4 Bildiğim Kadarı ile SnapDragon İşlemciye Sahip Olması Gerekiyor fakat Ben data Dosyasını Anlayamadım , Neyi Kasdediyorsun???

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
apk + data lı oyunların data sından bahsediyorum data dosyaları her telefon için uygun değil yani oyunu açamazssın daha iyi anlaman için google şöyle yaz
Telefon Modelleri Ve Islemci Türleri

leonidas42

leonidas42

Üye
Tamamda Hiddetlenmene Gerek Yok...Sanki Aşağıdaki Yazınıyı Biraz Daha Büyütmüşsün Buna Gerek Yok İnsan Gibi Bir Soru Sorduk Sana Yardımcı Olabilmek İçin...

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım kopyala yapıştır yaptım yazıyı oyuzden büyük çıkmış :) hiddetlenmek ne demek estafurullah

leonidas42

leonidas42

Üye
Tamam Kardeş Sende Kusura Bakma O Zaman... Benim S3'üm Var Fakat CihazHiçbir Sekilde Data dosyası Seçmiyor Mesela Şu Anda Aphalt8Airbone , NFS MostWanted , BIA2 , Gta Vice City Hepsini İnternetten İndirsim Fakat Hiçbirini İndirirken Uyumlulikla İlgili Birşeye Rastlamadım

muratvemine

muratvemine

Üye
PowerVR, Mali , Adreno,Tegra gibi çok seçenek çıkarsa PoverVR olanını indir(i9500)
İ9505 ise adrenonun sd dosyalarını indireceksin ;)

Eğer tek bir sd varsa onu indir muhtemelen çalısacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt