Anil-D Üye .3 hataları wifi bağlanmama cihazda takılma sarj çok yemesi klavye yanlış anlaması kelimeleri bunların düzeltilmesi umuyorum bak bunlar bendede var ama alistim kitkatla düzelmezse cm yuklicem sonra sanada yukleriz olurmu ?
.3 hataları wifi bağlanmama cihazda takılma sarj çok yemesi klavye yanlış anlaması kelimeleri bunların düzeltilmesi umuyorum bak bunlar bendede var ama alistim kitkatla düzelmezse cm yuklicem sonra sanada yukleriz olurmu ?
The Shadow Üye AnıL-D' Alıntı: Türkce degil Genişletmek için tıkla ... Cm lerde turkce dil destegi var
The Shadow Üye AnıL-D' Alıntı: Benim arkadas yukledi olmadi Genişletmek için tıkla ... Arkadasinin telefonu neydi ?
The Shadow Üye AnıL-D' Alıntı: S4 Genişletmek için tıkla ... Arkadasin yapamamistir o zaman bazi cin mali telefonlarda tr dil olmadigi icin cm de koymayabiliyor o yuzden sordum ama s4 te imkansiz
AnıL-D' Alıntı: S4 Genişletmek için tıkla ... Arkadasin yapamamistir o zaman bazi cin mali telefonlarda tr dil olmadigi icin cm de koymayabiliyor o yuzden sordum ama s4 te imkansiz