Galaxy S4 hakkında yeni haberler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S4 hakkında yeni haberler
Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, üretimini gerçekleştirdiği telefonlarla pazarın büyük bir bölümünü elinde bulunduruyor. Özellikle Galaxy serisi ile yakaladığı başarıyı devam ettirmeyi planlayan Samsung, Galaxy S3’ün devamı olacak yeni seri Galaxy S4’ün hazırlıklarına başlamış gibi görünüyor.

Samsung’un her çıkan yeni modeli bir öncekine göre daha fazla satış gerçekleştiriyor. Daha öncede Galaxy S4 hakkında haberler çıkmış ve bunlar Samsung tarafından yalanlanmıştı. Şimdi ki haberi ise Korea Times verdi. verilen rapora göre Galaxy S3’ün halefi olacak Galaxy S4, 8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan CES 2013’te tanıtılacak. Tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy S4, raflardaki yerini Mart 2013 gibi alacak.

Galaxy S4’ün özellikleri hakkında gelen bilgilere göre; Samsung’un oluşturduğu şu anki en hızlı ve en güçlü işlemci olan ve daha hiçbir cihazda kullanılmamış, 2.0GHz hızında çalışan, Cortex-A15 yapısına sahip ve 28mm mimarisinde üretim gösteren dört çekirdekli Exynos 5450 işlemci birimine sahip olacak.

Teflonda kullanılması beklenen diğer özellikler arasında; en az 2GB RAM, 5’’ HD Super AMOLED ekran, 441 ppi piksel yoğunluğu, 2500mAh pil, Android işlemci, 8 mm’den ince ve yaklaşık olarak 125 gram ağırlığında olması bekleniyor. Tabi tüm bunlar resmiyet kazanmış bir haber değil sadece tahmini olarak sunulan özellikler.

Samsung, sunacak olacağı 441 ppi piksel yoğunluğu insan gözünün çözünürlüğüne (477 ppi) oldukça yakın. Ayrıca ekran konusu da belirsizliğini koruyor. Korea Times’ın haberine göre Samsung yetkilileri yeni Galaxy için esnek ekran kullanımı konusunda henüz karar vermedikleri ve yorum yapmaktan kaçındıklarını belirtiyor. Yeni Galaxy S4’de dış görünümünde farklılık görülecekse bile dikdörtgen ve yuvarlak köşe anlayışından vazgeçeceğini sanmıyoruz. Ama kasa yapımında kullanılacak malzemenin bir öncekine göre daha da geliştirileceği düşünülmekte.

Tabi gelen tüm bu haberler Samsung’a zararda verebilir. Çünkü daha yeni piyasaya sunduğu Galaxy S3’ün satışları devam ederken Samsung’un, Galaxy S4 için acele etmesi, Galaxy S3 almayı düşünenler ve almış olanların firmadan soğumasına ve tepki almasına neden olabilir. Samsung’un bu acele davranmasında ki sebep olarak ise iPhone 6 çıkana kadar Galaxy S IV’ün daha fazla piyasada durmasını sağlamak ve daha çok satış gerçekleştirebilmek. Haberde sunulan telefon resmi, sadece bağımsız olarak hazırlanmış bir tasarım çalışmasıdır.

MAXICEP

warriorname

warriorname

Üye
Samsung yalanladı bunu ama teşekkürler.

erko merko

erko merko

Üye
Şu tasarımla çıkmasında ne olursa olsun :D

SilentOne

SilentOne

Üye
s4 çıkmayacak diye biliyorum s3 den sonra s serisini bitirdi diye biliyorum samsungun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ekran Ppi'yı çok iyi ama.

Black-killing

Black-killing

Üye
Tahminide olsa gerçekten göz kamaştırıcı özellikleri var.Ayrıca tasarımını beğenmeyen arkadaşlar neyi beğenmemiş benim favori cihazım Lumia olmasına rağmen çok begendim cihazı hem özelliklerini hemde tasarımını.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biraz kaba ama kötü değil.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
5.0 inc olursa birçok müşteri kaybeder

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sanki 4.8 oldu da kaybetti bence değişen birşey olmaz.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yabancı bir forumda bende boyle bir resim buldum ..

Duzenleme: fark ettimde alt taraf htc one x çakması olmus :ehe

erko merko

erko merko

Üye
Yabancı bir forumda bende boyle bir resim buldum ..

Duzenleme: fark ettimde alt taraf htc one x çakması olmus :ehe

Mali 450 gpu'dan sonrasını okumadım %99 fake

everest22

everest22

Üye
arkada 2 kamera var adam demiş yha bi kamera yetmez bitanede ben koyayim önede bitane koyarim 3 kamera derim demiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt