Şehriyar Üye Türe' Alıntı: Peki kaç cm uzakta algılıyor en fazla Genişletmek için tıkla ... Çok uzak değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ama senin yaptıgın büyük ihtimal dokunmatik hassasiyeti ile alakalı.Bu floating touch olayında air-view anında önizleme gibi özelliklerde var Genişletmek için tıkla ... Ne olursa olsun okula gidip ilizyon yaparmış gibi parmağımı dokundurmadan mesaj attım ya onun zevki yeter bana
Türe' Alıntı: Peki kaç cm uzakta algılıyor en fazla Genişletmek için tıkla ... Çok uzak değil Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ama senin yaptıgın büyük ihtimal dokunmatik hassasiyeti ile alakalı.Bu floating touch olayında air-view anında önizleme gibi özelliklerde var Genişletmek için tıkla ... Ne olursa olsun okula gidip ilizyon yaparmış gibi parmağımı dokundurmadan mesaj attım ya onun zevki yeter bana
Türe Üye Konu Sahibi Adam hava atıyor ya - - - Eklendi - - - Ben bunu terminalden yapabilir miyim şimdi ?
ultraslan_66 Üye telefonun yanına kadar elimiz gitmişken telefona dokunmak yerine neden 1-2cm için havada tutalım ki bence gereksiz
telefonun yanına kadar elimiz gitmişken telefona dokunmak yerine neden 1-2cm için havada tutalım ki bence gereksiz
Türe Üye Konu Sahibi ultraslan_66' Alıntı: telefonun yanına kadar elimiz gitmişken telefona dokunmak yerine neden 1-2cm için havada tutalım ki bence gereksiz Genişletmek için tıkla ... Air View'ı bilsen böyle demezdin.
ultraslan_66' Alıntı: telefonun yanına kadar elimiz gitmişken telefona dokunmak yerine neden 1-2cm için havada tutalım ki bence gereksiz Genişletmek için tıkla ... Air View'ı bilsen böyle demezdin.
Şehriyar Üye i9003 ve i9100 için su echo 7005 > /sys/touchscreen/set_touchscreen cat /sys/touchscreen/set_write i5800 için su echo 7005 > sys/class/touch/switch/set_touchscreen cat sys/class/touch/switch/set_write s3 için yokmuş
i9003 ve i9100 için su echo 7005 > /sys/touchscreen/set_touchscreen cat /sys/touchscreen/set_write i5800 için su echo 7005 > sys/class/touch/switch/set_touchscreen cat sys/class/touch/switch/set_write s3 için yokmuş
MaxipmaN Üye bu da herşeyle gelecek lafta çıkmadan sahip algılama sistemi diye abartı birşey çıkarsa şaşırmam
Türe Üye Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: Herşey iyi güzelde galaxy w neden güncelleme almıyor yaw Genişletmek için tıkla ... O cihaz öldü artık
CasuS_87' Alıntı: Herşey iyi güzelde galaxy w neden güncelleme almıyor yaw Genişletmek için tıkla ... O cihaz öldü artık