Galaxy S4 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Ekran Sorunu
Arkadaslar bu sorunum sadece tarayicilarda oluyor yani diger uygulamalarda pek dikkatimi cekmedi. Ornegin, hani telefonun yukarsndn assagi indryoruz ya bildrm penceresimi herneyse o iste onu geri kaldrnca farkettm. O acikken ekran parlakliligi daha fazla ama onu yukari cekince ekran sönüyor. Bu neden olabilir? Ve bu sadece bende mi var yoksa bu sorunu yasayan baska s4 kullanicisi varmi? Tam anlatamadım sorunu k.bakmayn teldeym ve gece uykulu gozle bukadar yazabildm :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Onun sebebi şudur 2.3.6da tarayıcının ekran parlaklığı ayrı oluyordu tarayıca girdiğin zaman ekran parlaklığı açılabiliyordu s4tede büyük ihtimal normal kullanımda sensör açıksa ordaki ışığa göre ayarlıyordur yukarıdaki ayarlar kısımını aşağı indirince ise ekran parlaklığı arttırıyor olabilir ayarları bir incele büyük ihtimal benim dediğim gibi bir sistem vardır

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Herseyi sorun bu s4 ün

- - - Eklendi - - -

Halla hallaaaa. Smdide tam tersi oluo tarayici acikken daha fazla ekran parlakligi. O yukardan asagi cekip actgmz seyi acinca dusuo parlaklilik

skywalker06

skywalker06

Üye
Herseyi sorun bu s4 ün

- - - Eklendi - - -

Halla hallaaaa. Smdide tam tersi oluo tarayici acikken daha fazla ekran parlakligi. O yukardan asagi cekip actgmz seyi acinca dusuo parlaklilik

sorunlu bir telefon değil sen ilk defa android kullandığından ayarlarını ayarlayamamışsın

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Yok öncedende ace 5830i kullanıodm

burhankoxp22

Üye
bırakın artık şu galaksi çılgınlıgını git nokia iphone htc sony telefon var neden hep bu samsung bizim millet akıllanmaz :D

kabus-22

Üye
dostum merak etme bende de aynısı oluyor yeni aldım bende s4ümü bir hafta oldu kullanmaya başlanmayalı bende çok şaşırdım ilk gördüğüm zaman ve hata zannettim ama değil.Arkadaşında dediği gibi sensör ayarlaması yapıo ondan.tam parlaklıkta bakınca mesela hiç öyle sorun olmuyor

furkann20

furkann20

Üye
Güç tasarruf modu etkinken web tarayıcısına girdiğiniz zaman ekran parlaklığını azaltır.

Bu yüzden web tarayıcı açıkken bildirim çubuğunu veya başka bir uygulamaya geçtiğiniz zaman ekran parlaklığının değiştiğini görürsünüz. Bunda herhangi bir sorun yoktur.

Dilerseniz güç tasarruf modunu kapatırsınız veya kullandığınız parlaklık ayarı ile web tarayısının parlaklık ayarını eşitlerseniz sorun diye tabir ettiğiniz aslında öyle olmayan durum ortadan kalkmış olur...

cenatorius

cenatorius

Üye
Ekran ayarlarında ekran tonunu otomatik ayarla seceneği işaretli olabilir onu kaldırıp dene bir de.

Üst Alt