tapatalk Üye pirenuri' Alıntı: Bu kadar donanımı ne yapacaklar merak ediyorum açıkçası. Uçak mı uçuracaklar ne gerek var 8 çekirdeğe Genişletmek için tıkla ... Basit islemlerde a15 cekirdekleri yaticak güc gerektiren islerde soğuk dinç bi halde iş başi yapicaklar
pirenuri' Alıntı: Bu kadar donanımı ne yapacaklar merak ediyorum açıkçası. Uçak mı uçuracaklar ne gerek var 8 çekirdeğe Genişletmek için tıkla ... Basit islemlerde a15 cekirdekleri yaticak güc gerektiren islerde soğuk dinç bi halde iş başi yapicaklar
ahmetkartal Üye pirenuri' Alıntı: Bu kadar donanımı ne yapacaklar merak ediyorum açıkçası. Uçak mı uçuracaklar ne gerek var 8 çekirdeğe Genişletmek için tıkla ... 10 çekirdek koysalar hayır demen varzla mal göz çıkarmaz
pirenuri' Alıntı: Bu kadar donanımı ne yapacaklar merak ediyorum açıkçası. Uçak mı uçuracaklar ne gerek var 8 çekirdeğe Genişletmek için tıkla ... 10 çekirdek koysalar hayır demen varzla mal göz çıkarmaz
H.TOGAN Üye kerim336' Alıntı: 8cekirde olan mi? Genişletmek için tıkla ... evet 4 çekirdek A15- 4 çekirdek A7 versiyon lu cihaz global pazara sunulacak ; yani bize 8 çekirdekli 1.6 ghz li versiyon gelecek
kerim336' Alıntı: 8cekirde olan mi? Genişletmek için tıkla ... evet 4 çekirdek A15- 4 çekirdek A7 versiyon lu cihaz global pazara sunulacak ; yani bize 8 çekirdekli 1.6 ghz li versiyon gelecek
Samet.25 ahmetkartal' Alıntı: 10 çekirdek koysalar hayır demen varzla mal göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... parasını düşün bide
ahmetkartal' Alıntı: 10 çekirdek koysalar hayır demen varzla mal göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... parasını düşün bide
Mad EagLe Üye Konu Sahibi Alet güzel artık yeni şeyler bulmaları lazım sadece donanım yükseltiyorlar yeni patent bulup üretmeleri lazım 2 gb ram ne demek eski laptopumda o kadar ram var benim pes bile oynuyordum
Alet güzel artık yeni şeyler bulmaları lazım sadece donanım yükseltiyorlar yeni patent bulup üretmeleri lazım 2 gb ram ne demek eski laptopumda o kadar ram var benim pes bile oynuyordum
fk555897 Üye security22800' Alıntı: 8 çekirdek nedir yaw bnm laptop bile 4 çekirdek Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım bilgisayar ile telefonun işlemcisi karşılaştırılamaz.
security22800' Alıntı: 8 çekirdek nedir yaw bnm laptop bile 4 çekirdek Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım bilgisayar ile telefonun işlemcisi karşılaştırılamaz.
Symbianize Üye tapatalk' Alıntı: Şu intel tam manasiyla mobile girse exynos hikaye kalir Genişletmek için tıkla ... İntel asılsa mobile samsung falan kalmaz zaten
tapatalk' Alıntı: Şu intel tam manasiyla mobile girse exynos hikaye kalir Genişletmek için tıkla ... İntel asılsa mobile samsung falan kalmaz zaten
tapatalk Üye Symbianize' Alıntı: İntel asılsa mobile samsung falan kalmaz zaten Genişletmek için tıkla ... Qualcom filan batar artik dusunsene i7 nin mobil versiyonu
Symbianize' Alıntı: İntel asılsa mobile samsung falan kalmaz zaten Genişletmek için tıkla ... Qualcom filan batar artik dusunsene i7 nin mobil versiyonu
Mad EagLe Üye Konu Sahibi tapatalk' Alıntı: Qualcom filan batar artik dusunsene i7 nin mobil versiyonu Genişletmek için tıkla ... gerek yok o kadarına i3 bile coşturur ama tabi bilgisayar dünyasından farklı bu durum biraz.
tapatalk' Alıntı: Qualcom filan batar artik dusunsene i7 nin mobil versiyonu Genişletmek için tıkla ... gerek yok o kadarına i3 bile coşturur ama tabi bilgisayar dünyasından farklı bu durum biraz.