Galaxy S4 Antutu testim neden düşük olabilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

SolitaryMaN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Antutu testim neden düşük olabilir ?
Merhaba telefonum 1. haftasını dolduruyor. antutu testini overclock olmadan aldım.Pek fazla da bilgim yok.Bu sonuç normal mi? Çünkü genel olarak internette kullanıcılar daha yüksek puanlar alıyorlar.
Galaxy S4

muratvemine

muratvemine

Üye
Kardeş ben ilk yüklediğimde 24900 aldım.2. denememde 21 binn küsür aldım, 3. sünde 22 bin küsürdü, yani her seferinde değişik sonuclar çıkıyo.

tel:i9500

The Shadow

The Shadow

Üye
Aman ne dusuk :D 24-25 bin s4 icin normal siralamaya inanmayin ben ace2 kullaniyom 6000 civari aliyom normali de bu zaten :) 1. 75000 puan almis sacmalik :D

umutbabaaa

Üye
Telefonun orta tuşuna basılı tut ve bırak
açık olan uygulamalar karşına çıkacaktır hepsini kapatıp bir daha antutu yap.
Eğer işe yaramazsa telefonu kapatıp aç hiç birşey yapmadan antutu yap.

SolitaryMaN

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerinizi yaparak aldım zaten testi. CPU-Float point genelin cok altında benim cihazımda.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı . Ayrıca oyunlara girdiğimde 10 dakika içinde arka kameranın altında ısı cok yükseliyor. Bu herkeste var mı

The Shadow

The Shadow

Üye
Söylediklerinizi yaparak aldım zaten testi. CPU-Float point genelin cok altında benim cihazımda.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı . Ayrıca oyunlara girdiğimde 10 dakika içinde arka kameranın altında ısı cok yükseliyor. Bu herkeste var mı

İsi normal bi keresinde sarjda 3-4 saat nfs mw oynadim adam pil cok sicak diye uyari verdi :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt