Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Göründü
Güney Kore kökenli akıllı telefon devi Samsung, 2013 içerisinde bir çok model sunsa da özellikle iki üst düzey akıllı telefon ile dikkatleri üzerine çekti. Bunlardan bir tanesi olan amiral gemisi Galaxy S4‘ü geçtiğimiz Nisanayında sunan Samsung, ayrıca 4 Eylül tarihinde IFA 2013 öncesi düzenlediği etkinlikte de diğer üst seviye modeli Galaxy Note 3‘ü resmi olarak duyurdu.



Baktığımızda Samsung’un Galaxy S amiral gemisi serisi oldukça yüksek satış rakamları ile dünya genelinde ilgi görüyor. 4 Eylül tarihinde ki“Unpacked” etkinliğinde ayrıca çok önemli bir bilgi de geldi. Samsunghem Galaxy S III hem de Galaxy S4 için Android 4.3 Jelly Beangüncellemesini Ekim ayı içerisinde sunacağını belirtti.

Samsung, Unpacked etkinliğinde ayrıca akıllı saat modeli Galaxy Gear’ı da sunmuştu. Bu akıllı telefon, Samsung‘un Galaxy akıllı telefon modelleri ile çalışmak için tasarlansa da Android 4.3 altı Android işletim sistemi üzerinde çalışan modellerle ne yazık ki çalışmıyor.

Bu sebeple de Samsung, bir an önce Android 4.3 güncellemesini amiral gemisi modelleri Galaxy S III ve Galaxy S4 için sunmayı planlıyor.

Ayrıca bilindiği üzere Ekim ayında Google yeni Android sürümü Android 4.4 KitKat‘ı da sunacak.

Galaxy S4 Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi göründü
 


muratvemine

muratvemine

Üye
4.3 den tek beklentim kimlik denetimi hatasinin kalkmasidir.Wireless de cogu modeme sinyal azken baglanmiyor.
 
muratvemine

muratvemine

Üye
S4 mu kullaniyorsunuz? YAZILIMI NASIL YUKLEDINIZ?
 
muratvemine

muratvemine

Üye
Hmm o zman sorun yok bence duzelir :)
 


Üst Alt