-Hokage-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle S4 sürümünü belirtmelisin İ9505 Mİ İ9500 Mü ondan sonra daha yardımcı olabilirim doğru güncellemeyi yaptıktan ve kendi sitesinden indirdikten sonra herhangi bir sıkıntı olmaz ancak İ9500 'ler için 4.3 Türkiye sürümü çıkmadı henüz Pazartesi çıkıcak diye bekleniyor... Eğer yetkin bir kullanıcı değilsen telefonuna güncellemenin kendisinin gelmesini beklemen daha iyi olucaktır bu şekilde hiçbir sorun yaşamazsın ayarlar kısmından Cihaz Hakkında kısmına girip Güncellemeleri kontrol et arada bir zaten güncelleme gelince telefon seni uyaracaktır...
Öncelikle S4 sürümünü belirtmelisin İ9505 Mİ İ9500 Mü ondan sonra daha yardımcı olabilirim doğru güncellemeyi yaptıktan ve kendi sitesinden indirdikten sonra herhangi bir sıkıntı olmaz ancak İ9500 'ler için 4.3 Türkiye sürümü çıkmadı henüz Pazartesi çıkıcak diye bekleniyor... Eğer yetkin bir kullanıcı değilsen telefonuna güncellemenin kendisinin gelmesini beklemen daha iyi olucaktır bu şekilde hiçbir sorun yaşamazsın ayarlar kısmından Cihaz Hakkında kısmına girip Güncellemeleri kontrol et arada bir zaten güncelleme gelince telefon seni uyaracaktır...
Henüz gelmedi güncelleme 1-2 hafta içinde bekliyoruzbu benim kullandgım i9500 tahmini ne zaman gelir acaba güncelleme
IMEI için bir sıkıntı olmaz Sayaç konusuna gelince Sayaç root atarsan sıkıntı oluşur ancak normal güncellemede sorun yaşamazsın ki Unroot lu Root yüklersen ondada sorun yaşamazsın herhangibirtelefon benim değil başkası için soruyorum. bende gmd var rom vs. kurmayı biliyorum ordan fakat bi sayaç tarzı bir durum mevcutmus birde imei attırılmış o nedenle soruyorumI9505 Bu arada telefon. 4.2.2Yok mu bi yardimci olucak kimsa
Tek cevap;Merhaba şu an bu saatte forumda kimse varmı bilmiyorum. bu saate kadar uyanık kalmamın tek sebebi de telefonum. çalışıyor ama beni deli etti. wi-fi her defasında unutuluyor. bazen kendi kendine reset atıyor. özetle;
benim "samsung galaxy s4 i9505 siyah" marka telefonum var.
geçen gün "android 4.3" güncellemesi geldi.
ben de kabul edip "android 4.3" sürümünü yükledim.
fakat "android 4.3" çok fazla hata oluştu.
tekrar "android 4.2.2" yüklemek istiyorum.
hotfile.com kapandığı için indiremiyorum.
"android 4.2.2" nerden indirebilirim.
ya da başka bir çözüm var mı?
detaylı bilgi verir misiniz?
teşekkür ederim.
Arkadaşın da dediği gibi 4.2.2 sürümüne 4.3 den geri dönüş malesef olmuyor...Bende s4mini var hiçbir güncelleme gelmedi ne zaman gelir ? bilen var mi ?
4.3 Çoktan geldi 4.4 bekliyoruzdelta garantili s4 kullanıyorum..henüz benim telefonumada 4.3 güncellemesi gelmedi?diğer s4 kullanıcılarına geldimi acaba?bi ara güncellemenin geldiğini ama problemli olduğu için geri çekildiğini okumuştum diye hatırlıyorum ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?