Galaxy S4 1 Dakikada %2 Sarj Yiyor Yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 1 Dakikada %2 Sarj Yiyor Yardim.
Beyler telefonu gecen hafta aldik.dikkatimizi ceken sey ise bataryada korea yazmasi gerekirken malezya yaziyor.cihazla internetle dolasirken 1 dakikada neredeyse %2 sarj yiyor.Telefonu saat 4de sarjdan cektik.saat 5bucukta baktigimizda sarj %93du hic oynanmasina ragmen.Bunun nedeni nedir ?yoksa teknik servise gidicek.

kovboy_cak

Üye
Telefona format at bende note 3 kullanıyorum aynı sorun bendede vardı formattan sonra düzeldi

gül yabani

gül yabani

Üye
Sen hâline şükür et.
Benim 10 dakika içinde %100 iken %90 oluyor durduk yerde.
Boşuna servise yollama ben tam 4 kere kendim götürüp verdim yeni pil verdiler sorun hâlâ devam ediyor :)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
S3 minimede aynisi oldu.
Bu gece 100de bıraktım sabah 6da sarj 93 bu nasil istir :) uçuş modundaydi birde

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
Akıllı telefon mu aldık,priz yani arsa mi anlamıyorum.Benimki de kapanıp açılıyor sürekli şarj diye birşey yok

heathrow

heathrow

Üye
Birkac defa şarj tam boşalt, yuzde 5 falan kalinca şarja ver tam doldur. Birkac kere yap bunu.

tayfunerdogmus1

tayfunerdogmus1

Üye
samsungun kullandığı touchwizard arayüzü ve s voice gibi şeyler şarj yemeye meyilliler. s3 mini kullanıyorum mesela şarj 6-7 saati çıkarmıyor kullanırsam. Samsung buna bir türlü çözüm getiremedi maalesef

ykpknl

ykpknl

Üye
bndede öylee ne yaptıysam olmuyo yani her yerde wifi gpsyi mobil veriyi falan kapatın kullanmayn şarj süresi artar yazmışlar zaten bunları kullanmıcaksak neyine akıllı telefon aldık :D :D

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1

Üst Alt