NextWorld
Üye
GALAXY S3'ünüz NOTE3 OLSUN İSTEYENLER!!!
lütfen konu rom bölümünde kalsın launcherlerle karıştırmayalım.
Yüklemek risklidir isteyen yükler isteyen yüklemez bu konu tüm sorumluluk yükleyen kişiye aittir. ne ben nede maxicep.com sorumlu değildir.
Nasıl kurulur
1) dosyaları indirin (FLASH ONLY IN 4.3 FIRMWARE!)
3) ne olur ne olmaz telefonunuzun yedeğini alın!!!!!!!!!!!
4) Clear cache & dalviks cache yapın
5) zipi flashlayın
6) If launcher or weather widget force closing or freeze, clear the apps data from settings/phone/all apps/clear data (eskileri mevcut yerlerden temizleyin)(cümleyi tam anlamadım)
7) Enjoy
İNDİR
Please manually delete old weatherwidget.apk and weathermain.apk,SecLauncher2.apk, sws.odex in system/framework before flashing.
LÜTFEN ESKİ DOSYALARI SİLİN weatherwidget.apk and weathermain.apk,SecLauncher2.apk, sws.odex in system/framework SONRA FLASHLAYIN(İNGİLİZCEM BERBAT OLABİLİR BÖYLE GALİBA
Some screenshot
BİR TEŞEKKÜR YETERLİ MAXİCEP MUTANATBENCE HARİKA GÖRÜNÜYOR
Yüklemek risklidir isteyen yükler isteyen yüklemez bu konu tüm sorumluluk yükleyen kişiye aittir. ne ben nede maxicep.com sorumlu değildir.
Nasıl kurulur
1) dosyaları indirin (FLASH ONLY IN 4.3 FIRMWARE!)
3) ne olur ne olmaz telefonunuzun yedeğini alın!!!!!!!!!!!

4) Clear cache & dalviks cache yapın
5) zipi flashlayın
6) If launcher or weather widget force closing or freeze, clear the apps data from settings/phone/all apps/clear data (eskileri mevcut yerlerden temizleyin)(cümleyi tam anlamadım)
7) Enjoy

İNDİR
Please manually delete old weatherwidget.apk and weathermain.apk,SecLauncher2.apk, sws.odex in system/framework before flashing.
LÜTFEN ESKİ DOSYALARI SİLİN weatherwidget.apk and weathermain.apk,SecLauncher2.apk, sws.odex in system/framework SONRA FLASHLAYIN(İNGİLİZCEM BERBAT OLABİLİR BÖYLE GALİBA

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Some screenshot
BİR TEŞEKKÜR YETERLİ MAXİCEP MUTANATBENCE HARİKA GÖRÜNÜYOR