ANIL Admin Türe' Alıntı: Note 2 ler ne civarda abi bir bilgin var mı ? Genişletmek için tıkla ... Bimeks ve teknosa 1550
Türe' Alıntı: Note 2 ler ne civarda abi bir bilgin var mı ? Genişletmek için tıkla ... Bimeks ve teknosa 1550
codblackops2 Üye Konu Sahibi aynen 1500galiba - - - Eklendi - - - donanım olarak süper de çok büyük tek elle rahat kullanmalıyım s3ü bu yüzden note2ye seçtim
aynen 1500galiba - - - Eklendi - - - donanım olarak süper de çok büyük tek elle rahat kullanmalıyım s3ü bu yüzden note2ye seçtim
avcitalip Üye codblackops2' Alıntı: Nedir bu kadar ram sorunu Allah aşkına ya sağolasın - - - Eklendi - - - Ben 1250ye alacağım Genişletmek için tıkla ... ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim
codblackops2' Alıntı: Nedir bu kadar ram sorunu Allah aşkına ya sağolasın - - - Eklendi - - - Ben 1250ye alacağım Genişletmek için tıkla ... ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim
Türe Üye avcitalip' Alıntı: ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim Genişletmek için tıkla ... Cozum cok Swap yapmak yeterli bunun icin. 500 mb lik bir yer ayirirsin telefon hafizasindan ya da sd karttan swapness i da 100 yaparsan ram dert olmaz
avcitalip' Alıntı: ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim Genişletmek için tıkla ... Cozum cok Swap yapmak yeterli bunun icin. 500 mb lik bir yer ayirirsin telefon hafizasindan ya da sd karttan swapness i da 100 yaparsan ram dert olmaz
codblackops2 Üye Konu Sahibi avcitalip' Alıntı: ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim Genişletmek için tıkla ... ithal s3 alma ihtimalim de var eğer bir yamukluk olmaz da garantili s3 alırsam söz üzerine 60tl daha koyup note 2 alacağım - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Cozum cok Swap yapmak yeterli bunun icin. 500 mb lik bir yer ayirirsin telefon hafizasindan ya da sd karttan swapness i da 100 yaparsan ram dert olmaz Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - malum babamın kartından alacağım , ablam bir yerden note2 yi 1319a aldı , adını hatırlayamadım . Yeniçarşım.com olması gerek.çıtayı arttırabilirsem note2de olabilir
avcitalip' Alıntı: ram'in 1 ay sonra şiştiğini hissedeceksin ve ben aklına geleceğim Genişletmek için tıkla ... ithal s3 alma ihtimalim de var eğer bir yamukluk olmaz da garantili s3 alırsam söz üzerine 60tl daha koyup note 2 alacağım - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Cozum cok Swap yapmak yeterli bunun icin. 500 mb lik bir yer ayirirsin telefon hafizasindan ya da sd karttan swapness i da 100 yaparsan ram dert olmaz Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - malum babamın kartından alacağım , ablam bir yerden note2 yi 1319a aldı , adını hatırlayamadım . Yeniçarşım.com olması gerek.çıtayı arttırabilirsem note2de olabilir
codblackops2 Üye Konu Sahibi kasmaya çalışacağım zaten - - - Eklendi - - - fazla kasarken s3ten de olmayalım da
RowneSM Üye codblackops2' Alıntı: kasmaya çalışacağım zaten - - - Eklendi - - - fazla kasarken s3ten de olmayalım da Genişletmek için tıkla ... Yok ya olmazsin bencede kas note2 al
codblackops2' Alıntı: kasmaya çalışacağım zaten - - - Eklendi - - - fazla kasarken s3ten de olmayalım da Genişletmek için tıkla ... Yok ya olmazsin bencede kas note2 al
foreverthe Üye codblackops2' Alıntı: kasmaya çalışacağım zaten - - - Eklendi - - - fazla kasarken s3ten de olmayalım da Genişletmek için tıkla ... Vallaha onu bilemiyeceğim
codblackops2' Alıntı: kasmaya çalışacağım zaten - - - Eklendi - - - fazla kasarken s3ten de olmayalım da Genişletmek için tıkla ... Vallaha onu bilemiyeceğim
codblackops2 Üye Konu Sahibi hsynkckygcı@' Alıntı: Vallaha onu bilemiyeceğim Genişletmek için tıkla ... . - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Yok ya olmazsin bencede kas note2 al Genişletmek için tıkla ... Olmam zaten para benim param biraz katkı yapacak olan babam
hsynkckygcı@' Alıntı: Vallaha onu bilemiyeceğim Genişletmek için tıkla ... . - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Yok ya olmazsin bencede kas note2 al Genişletmek için tıkla ... Olmam zaten para benim param biraz katkı yapacak olan babam
RowneSM Üye codblackops2' Alıntı: . - - - Eklendi - - - Olmam zaten para benim param biraz katkı yapacak olan babam Genişletmek için tıkla ... Iki yag cek kiyamaz baban bence bi git konuş
codblackops2' Alıntı: . - - - Eklendi - - - Olmam zaten para benim param biraz katkı yapacak olan babam Genişletmek için tıkla ... Iki yag cek kiyamaz baban bence bi git konuş
RowneSM Üye codblackops2' Alıntı: dediğim gibi hayırlısı artık Genişletmek için tıkla ... Ins alırsın kardeşim