codblackops2
Üye
-
Konu Sahibi
-
s3 iyidir ama 1GB rami bence başa bela o yüzden tavsiye etmem biliyorsun benim eski telefonama onun haricinde o cihazda yapamayacağın hiçbirşey yok ama android 4.2.2 de ram kullanımı düşürülecek falan deniliyordu bilmiyorum o gelince ne olur ama şu anda ram sıkışabiliyor Note 2'ye yönel bence ve ya S4'e ben senin yerinde olsam s4'e yönelirdim
- - - Eklendi - - -
arayüzde bile tıkandığını hatırlıyorum ramin ama oyunlara hiçbir etkisi olmuyor
Açar merak etme. Yakın zamanda Asphalt 8, MC5 gelicek işte. Güncelleme desteği zaten var sıkıntı olmaz.
hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar konu da belirtmiştim ama dinleyen olmamış belli ki başka telefon almayı düşünmüyorumnexusa sıcak bakmıyorum
zaten sen baya sorun etmiştin ordan aklımda kalmış
bu yorum içimi rahatlattı
- - - Eklendi - - -
bugün aklınıza gelebilecek her mağazaya baktım son olarak bir arkadaşın babası telefoncu haber bekliyorum.olmazsa 1249 tl ye teknosadan 12 taksite alacağım.flip cover + jelatin hediyeli.
teknosa her zaman pahalıdır
bimeks media markt daha ucuz gibi ama gediye veriyorlar mı bilmem
bimeks media markt daha ucuz gibi ama gediye veriyorlar mı bilmem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbence note 2 al hem ram problem değil hemde daha performanslı
fiyatı aynı verdiğim linkten gir,flip cover bence takma çok sorunlu bir aparat ve telefonu fazla korumuyor...
bir daha diyorum note 2 al :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslında nexus 4 çok iyi ama sen nedense sıcak bakmıyorsun güncellemeleri falan zamanında alıyorsun ve 3-4 yıl boyunca+donanım olarak 2012 samsunglardan daha iyi performans olarak ta...
- - - Eklendi - - -
aynen ya bir firmada herşey mi pahalı olur
- - - Eklendi - - -
hediye dedikleri aslında birer çöp...
- - - Eklendi - - -
illa s3 olsun diyorsan al sana en uygun s3 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdaha uygununu biraz zor bulursun bu arada sakın beyaz hariç diğer renklerden alma iğrenç oluyorlar
benim de aklımdan geçti daha önce bi yakın arkadaşım 1300e note2 aldı.mantıken düşününce daha iyi.ama türkiye garantili alsam iyi olur
- - - Eklendi - - -
Hepsi aynı .1249
- - - Eklendi - - -
100tl fark ile teknosadan almak daha mantıklı.garantili olur hem
- - - Eklendi - - -
ayrıca note2 çok büyük s3 tam elime oturuyor tek elleyorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
tamam kardeşim hayırlı olsun şimdiden o zaman ram yetmiyor dediğinde göreceğim senibu lafımı unutma
1150 ye nerde satılıyo bende yarın alcam
az daha s3 mini alıyordum nedenini sormayıns3 için bir kaç gün bekliyorum türkiye garantil alacağım . Sizin de bildiğiniz bir mağazada 1249tl den aşağı fiyat olursa söylerseniz sevinirim.teknosa tarzı yerler olmak şartıyla.
dün golda gittim 1400dediler. Alt fiyata bulamazsak alacağız mecburen
Hacı 1400 e s3 alacagina note 2 al
bu arada
- - - Eklendi - - -
1250ye alacağım muhtemelen .1300e note 2 alan tanıdığım var fakat note2 çok büyü ve türkiye samsung garantisi yok
Sorun çıkmaması için Teknosa, bimeks gibi yerlerden almak istiyor. En uygun fiyat 1249 gözüküyor bu durumda.
Nasıl ? S3 ' ü ithal almayacak mısın zaten ?
Sorun çıkmaması için Teknosa, bimeks gibi yerlerden almak istiyor. En uygun fiyat 1249 gözüküyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?