Galaxy S3 vs HTC One X ?????

klongs

Üye

htclerdr bootloader kilidi var root samsungta yok bu yuzden htcde root yapmak daha zor key:

Uruloki

Üye

aynen tam olarak bu olay süper tegra 3 de işte

- - - Eklendi - - -

htclerdr bootloader kilidi var root samsungta yok bu yuzden htcde root yapmak daha zor :

unoffical ile rahatça yapabiliyorsun u neden okumadın

klongs

Üye
unoffical romda nasil garanti disi olmuyor

Hasan bi kere olsun virgül koy, okumaya üşeniyorum

klongs

Üye

sense 4.5 ile düzeleceğinide yazıyım istersen

sense 4 ile güya düzelecekti

- - - Eklendi - - -

ninja çekirdek sadece bekleme modunda çalışıyor ve pil performansı bu kadar iyi niye s3 ün bataryası niye testlerde daha uzun gidiyor

- - - Eklendi - - -

shadowgun tegraya özel çıkıyor o yüzden iyi maliye özel çıksa maliye iyi olurdu eşit değil bir kere gameloft oyunlarına bakmalısın gameloft her gpuya aynı çıkarıyor

Uruloki

Üye
Iyide gameloft oyunlarını oynarken sanki one x kasma yapıyor öyle bir olay yokki hem ayrıca tegra 3 konuşuyorsak asus prime a bakabilirsiniz hayvan gibi gidiyor şarjı ve one x de ise şarj olayı dediğim rom ile çözülüyor

Uruloki

Üye
Garantiye yollamadi önce kendi yazılımına donebilirsin

Uruloki

Üye
Hacı Serdar a dediğine bayağı güldüm bu arada

klongs

Üye
ben kasma mı yapıyor dedim gameloft oyunlarında geforceun maliden bir farkı yok ve rom yüklersin çözülür alan kişi rom dan falan anlamıyorsa nolacak

Uruloki

Üye
Iyide o zaman gameloft oyunlarından niye bahsediyorsun ki ben tegra 3 un performansını belirtmek için thd oyunlardan bahsediyorum ve htc zaten rom a ihtiyaç kalmadan bu sorunları duzleticek performans olayı düzeldi mesela

klongs

Üye
tegranın hd oyunu kaç tane çıkıyor gameloft un kaç tane çıkıyor ve 1 aydır güncelleme verecek htc

Konu Sahibi
Exynos 4412 1400MHz ve Mali-400MP mi , Nvidia Tegra 3 Cortex-A9 1500MHz ve ULP GeForce 2 mi ?

Uruloki

Üye
Güncelleme geldi xda developer ve ya yabancı sizlere bakarsan yeni rom geldiğini görürsün ayrıca sadece nVidia çıkarmıyor oyun başka oyunlarında thd versiyonuna var tegra zone a girmediği için bilemeyebilirsin

PaTRoN23

Üye
Dış görünüş olarak düşünürsen bence one x daha yakışıklı

Tepkiler: krazy

Uruloki

Üye
Tegra 3 1500 mhz değil tek çekirdek o hızda çalışıyor sadece diğerleri 1400 mhz

klongs

Üye

en son 1.29 ota güncellemesi geldi diye biliyorum

Uruloki

Üye
Bakicaksin dediğim gibi Pocketnow da var

Konu Sahibi
Eyvallah son mesajların çok yardımı dokunmadıysa da. rom la falan uğraşmak istemediğim için S3 almayı düşünüyorum son olarak mağazada inceleyerek karar vericem.

Uruloki

Üye
Mantıklı tabi ben uğradığı için rom u tercih ediyorum