xxxsrdrxxx
Üye
-
Konu Sahibi
-
beklersen iphone5 alırsın benc 4 çekirdekli cihazlar biraz fazlalaşsın öyle seç şimdi android5de gelecek bakarsın o htc one x onda çok yüksek performans gösterir çünkü nvidia sonuçta , bildiğim kadarıyla htc ikinci güncellemeden sonra x one modeli çok stabil ve hızlı olmuş , zaten androidlerde romlarla istediğin performansa ulaştırıyorsun cihazını birde overlock yöntemin var her türlü sen o cihazdan yüksek performans alırssın ben olsam htc one x alırım çünkü samsungun malzemesi tarzı beni itiyor nedense kişisel zevkime uymuyor.
Onu hangi site diyorsa onlara bakma sen kendin görmelisin benceBence One X almalısın neden anlatayım; Öncelikle S3 te Gorilla Glass 2 var evet ama One X de Gorilla Glass 2.5D mevcut N9 da ki gibi yanlara doğru bükülen bir cam bu yönden S3 ün bi üstünlüğü yok ki zaten malzeme kalitesini en son Htc ile karşılaştırmanız gerekir ki onlardan daha kaliteli cihaz bi firma görmedim henüz Polikarbonat dış yapısı şekli ve imajıyla harika görünümlü bir telefondur kendisi. Nvidia nın geliştirmiş olduğu 4+1 çekirdekli Tegra 3 işlemciye sahipir. Bu kadar çok çekirdekli bir telefon insanın aklına ilk olarak oyun konusu gelir ki piyasada ki en iyi oyun telefonudur bence Tegra 3 e özel çıkartılan oyunlar mevcut Nvidia bunları kendisi üretmekte bildiğin üzere S3 dış dizaynı bana hitap etmediği için tercih etmem zaten bana One X daha şık geliyor bu yüzden ben da yakında One X almayı düşünüyorum saygılar
Dun aldim su an memnunum ne x'ten.
şimdi kafam karıştı hem hep 4 çekirdek kullanıyor hem şarj süresi daha uzunbence galaxy s3 s3 ün kasasını düşünüyorsan plastik değil polikarbonat samsung bunun için açıklama yaptı ve tegra 3 ün çalışma mantığı farklı 4 çekirdek diye aldanma 4 çekirdek gerektiğinde devreye giriyor normal menüde gezinirken 4 çekirdek değil yani ama galaxy s3 te hep 4 çekirdek ve şarj süresi daha uzun tegra oyunlarını dert etme chainfire 3d ile malili adrenolu power vrli cihazlarda açıyor
s3 al daişin görülsün one x den bi cacık olmaz
galaxy s3 derim ben . duruşu çok güzel gerçekten..tabii bu benim fikrim
şimdi kafam karıştı hem hep 4 çekirdek kullanıyor hem şarj süresi daha uzun
one x i alcan 1 saat oyun oynıcan batarya zayıf dicek ne anladım ben o işten
one x beklenenin yarısı kadar performans vermiyor
ondan korkuyorum her dakika şarjı nerden bulucam ben en az 1-2 gün gitmesi lazım
2 gün imkansız. Mutlaka internet kullanacaksın oyun oynayacaksın film ya da kamera kullanacaksın. 1 gün bile gitmez.
gsm arena testleri
One x mi S3 mü yoksa ikisi de mi ?
One x mi S3 mü yoksa ikisi de mi ?
ikisi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?