Galaxy S3 veya Note 2 si olan bir bakabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 veya Note 2 si olan bir bakabilirmi?
Merhaba arkadaslar.
Geçtiğimiz hafta teknosadan Galaxy Note 2 aldım . 1 Yıllık kasko yaptırdım.
Sormak istediğim bir soru vardı.

- Yanında hediye kılıf verildi. Suanda Kılıflı kullanıyorum . Ama kılıfsız elime aldıgım zaman daha güzel geliyor gözüme. Acaba kılıfsız kullansam telefon kot cebe sokup çıkarırken, bi yere koyarken vb herhangi bir çizilme,dökülme olurmu zamanla ?
sizin cevaplarınıza göre kılıfı kullanıp kullanmayacagım.
Şimdiden teşekkürler

not: Kılıf telefonun arkası için..

Türe

Türe

Üye
Note 2'yi bilmiyorum ama S3'ün arka plastik kapağı çabuk deforme oluyor. Hele eliniz terlediyse yandınız. Yapış yapış oluyor resmen. :zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullanmama bağlı.mesela içinde anahtar olan cebe koyarsan tabiki çizilir.
Kılıf flip cover mı?

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmama bağlı.mesela içinde anahtar olan cebe koyarsan tabiki çizilir.
Kılıf flip cover mı?

hayır telefonun yanında verilen 10-20 tl lik bir plastik kılıf . Sadece arka kapagı korumak için

- - - Eklendi - - -

flip cover alsammı sizce? bazıları dedi telefona taktıgında kapak dişlerinde zarar meydana gelebiliyormuş çok çabuk

Kerim.

Kerim.

Üye
Bütçen varsa Flip cover al

Türe

Türe

Üye
Bence flip cover al. Bende de var.

krstnck

krstnck

Üye
Sen arkadaşların dediği gibi kılıf al kılıfsız kullanma Türe kardeşimizin dediği sorun note 2'dede var.

SilentOne

SilentOne

Üye
bence kapaklı kılıf al ben filip cover kullanıyordum telefon yere dustu ve sağ giri seritte ufak ve ciddi sekilde ezilme meydana geldi 1mm daha girse ezilme ekranı catlatabilirmiş oyuzden kapaklı kılıf aldım akılladım şimdi dussede skıntı yok

krstnck

krstnck

Üye

S3 ile aynı plastik mi abi note 2'nin ki ?

Evet aynı plastik ama bazı s3'lerde soyulma görülmezken %90'ında arka kapak soyulması görülüyor note 2'de de aynı şekilde.

Türe

Türe

Üye
Evet aynı plastik ama bazı s3'lerde soyulma görülmezken %90'ında arka kapak soyulması görülüyor note 2'de de aynı şekilde.

Bende şükür soyulma yok. Ama çok çiziliyor. Hatta aynı bölgede onlarca çizik var bende.

krstnck

krstnck

Üye
Bu meblada telefon kullanan arkadaşlar aslında kılıfsız kullanılmaması en güzeli ama bende telefonumu kılıfla kullanmayı sevmediğimden öneremiyorumda :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Yahu bizde s3 almıştık 60tllik kılıfda aldık samsung bayiisinden kılıf öylece kaldı napsam :)

Türe

Türe

Üye
Kaça giderki hani şu yılan derisi motifinde olan kılıflar varya önlü arkalı şu aılıp kapanan artık ne deniliyorsa :)

:bilmm Netten ss bulabilirsen tahmini bişey söyleyebilirim. Ben de benim flip'i satacağım. 65'e aldım 40-45'e satarım umarım

lordufuk

lordufuk

Üye

:bilmm Netten ss bulabilirsen tahmini bişey söyleyebilirim. Ben de benim flip'i satacağım. 65'e aldım 40-45'e satarım umarım
hayırlısı artık ayrıca bence telefonu kılıfsız kullanmak en iyisi

Türe

Türe

Üye
elim çabuk terlediği için yapış yapış oluor

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cevapları için teşekkür ederim. Herhalde kılıfsız kullanacagım. sadece dısarı çıkarken telefonun arkası pantalondan çıkarırken çizilmesin diye kılıfı takıcam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...