Galaxy S3 ve Note 2 için JB 4.2.2 gecikebilir

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ve Note 2 için JB 4.2.2 gecikebilir
Arkadaşlar doğruluğu ne kadar var bilinmez ama Sammobile twitter üzerinden az önce bir tweet attı.Tweette;

"Samsung S3 ve Note 2 için 4.2.2 güncellemesini erteledi.Nedeni; yeni Touchwiz S3 ve Note 2 için geliyor"

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

İns beklemeye degcek yepyeni görunumlerle gelcek bir güncelleme olur

şöyle 1-2 ay gelmesin gelince adam gibi sorunsuz gelsin inş

bekleriz ama çıktığında buna deysin yeter tabi arada sızan sürümler olsun

H.TOGAN

Üye
Belliydi zaten gecikecegi ; bknz: yeni gelen 4.1.2 sus payı güncelleme si

geberdik artık gelsin. beklediğimize değer inş. 4.2.2 adam gibi olursa 5.0 gelmese de olur.

Beklemeye gerek yok AOSP rom kullanın samsungun romları çöple dolu ve yavaş. Samsung rom 1GB~ yer kaplarken AOSP romlar 200MB~ yer kaplıyor ve 2 kat daha hızlı.

ravenas

Üye
Valla iyi bir şey çıkacaksa ortaya beklemeye değer.Yeter ki güzel bir 4.2.2 sürümü çıkarsınlar

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
S3 için sorun olmayabilir ama Note 2 için Sammy rom şart bence.S-Pen'i AOSP'da adam akıllı kullanamıyoruz.

Ya bn omega 4.2.2 yükledim acaba bu cikacak olan surum cok farklimi olcak bundan

fk555897

Üye
Fazla gecikmez inşallah. Note 2 için. Arkadaşlar size güncelleme çıkınca hemen yüklememenizi öneririm. Nedeni ise 4.2'nin S4'de kasması

vega1977

Üye
omega 4.2.2. performans nasıl kasma yada başka bir durum var mı

bu kadar beklettiğine göre samsung kesin iyi bir iş çıkarıcak ortaya ben sabırlıyım çünkü hala telefonumdan çok memnunum

uqurykn

Üye
İnş. uygulama kurarken hafızayı biz seçebiliriz yeni sürümde bana göre en eksik özellik