By Fixed
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benden söylenesi htcye güvenme.Kaç serisi var bakalım desire,one,wildfire,incredible... sayamayacak kadar serisi var.Mesala huawei ideos x5i çıkardı.Telefon çok tuttu başka telefon çıkartmadılar.Htc ise neredeyse her hafta yeni cihaz çıkartıyor.Cihazlara özen gösterse haftada bir telefon çıkarmak yerine huawei gibi yapar 1 tane yapar oda sağlam olur patlama yaşatır.Htcyse her hafta yeni telefon çıkartıyor.Samsungdan şaşma derim.Ben de bayağı araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Kardeş One x'de güncelleme zor gelıyor androıd ıcın ve pıl suresı çok kısa dıye duydum. nasıl sence telefon?
Htc kalitesi mi samsung kalitesi mi? Htcnin özellikleri azcık daha iyi olabilir fakat s3ünde altta kalan özellikleri yok s3te çok iyi bir cihaz.Uzun süre kullanmak istiyorsan s3 al
- - - Eklendi - - -
Benden söylenesi htcye güvenme.Kaç serisi var bakalım desire,one,wildfire,incredible... sayamayacak kadar serisi var.Mesala huawei ideos x5i çıkardı.Telefon çok tuttu başka telefon çıkartmadılar.Htc ise neredeyse her hafta yeni cihaz çıkartıyor.Cihazlara özen gösterse haftada bir telefon çıkarmak yerine huawei gibi yapar 1 tane yapar oda sağlam olur patlama yaşatır.Htcyse her hafta yeni telefon çıkartıyor.Samsungdan şaşma derim.
Htc kalitesi mi samsung kalitesi mi? Htcnin özellikleri azcık daha iyi olabilir fakat s3ünde altta kalan özellikleri yok s3te çok iyi bir cihaz.Uzun süre kullanmak istiyorsan s3 al
- - - Eklendi - - -
Benden söylenesi htcye güvenme.Kaç serisi var bakalım desire,one,wildfire,incredible... sayamayacak kadar serisi var.Mesala huawei ideos x5i çıkardı.Telefon çok tuttu başka telefon çıkartmadılar.Htc ise neredeyse her hafta yeni cihaz çıkartıyor.Cihazlara özen gösterse haftada bir telefon çıkarmak yerine huawei gibi yapar 1 tane yapar oda sağlam olur patlama yaşatır.Htcyse her hafta yeni telefon çıkartıyor.Samsungdan şaşma derim.
- - - Eklendi - - -
Haklısın kardeş sağolasın ben de samsung düşünüyorum ama samsung s3'de de sıkıntıların olduğunu okudum o yüzden kararsızım
Haklısın kardeş sağolasın ben de samsung düşünüyorum ama samsung s3'de de sıkıntıların olduğunu okudum o yüzden kararsızım
Link verebılıyor muyuz bılmıyorum amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızokumuştum
Link verebılıyor muyuz bılmıyorum amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızokumuştum
Kardeşim bir aylık s3 kullanıcısıyım bu yukarda vermiş olduğun problemlerin hiç birini yaşamadımbasta ben de senin gibi kararsızdım one x in tasarımı cok hosuma gidiyordu , ki halen oyle ama bataryasının hem cıkartılmaması hemde 1800 mh. Olması beni gs3 yonlendirdi. S3 aldığıma pişmanmıyım? Kesinlikle hayır! Bu iki cıhazda piyasadaki en ust cihazlar sen tercihini bence batarya sebebi yuzunden s3 ten yana yap
Konuşurken ses gitmeme sorununu şahsen ben yaşamadım ama yaşanılmış. Kezâ, son güncelleme ile birlikte konuşma esnasında ekranın sağ üst kenarına hoparlör ikonu eklendi görüşme kalitesini artırıcı adı altında. Ama dediğim gibi ben öyle bir problemle karşılaşmadım. Tek karşılaştığım sorun Ram'de çok az yerin olmasıydı ki bunu da zaten kendi yöntemlerimle hâllettim, üzerine bir de güncelleme gelince iyice yerleşti. Şu an %5O ile açılıyor telefon boş ram olarak.
Konuşurken ses gitmeme sorununu şahsen ben yaşamadım ama yaşanılmış. Kezâ, son güncelleme ile birlikte konuşma esnasında ekranın sağ üst kenarına hoparlör ikonu eklendi görüşme kalitesini artırıcı adı altında. Ama dediğim gibi ben öyle bir problemle karşılaşmadım. Tek karşılaştığım sorun Ram'de çok az yerin olmasıydı ki bunu da zaten kendi yöntemlerimle hâllettim, üzerine bir de güncelleme gelince iyice yerleşti. Şu an %5O ile açılıyor telefon boş ram olarak.
Benim %20 ile açılıyor project butter sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?