Galaxy s3 üzerine ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seedofchucky

seedofchucky

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 üzerine ...
s3'e antivirus kurulmalımı sizce?
uygulamalar bölümünde bana cazip gelen Kaspersky Mobile Security v9.10.136 kursammı kurmasammı derken deniyip görelim dedim kurdum. tabi kurarken birçok izin istedi fabrika ayarlarına döndürmek fln dahil. aslında mantıklı tel.e birşey olsa hemen antivrs kodları msj atıcaksın telefon kitlenicek gps acılıcak ,önemli dosya varsa fabrika ayarına dönücek fln fikir fena deil.
şuanlık ramde bi fark göremedim 500/833 ' de geziyor. ama ram'de şişme yaparmı ?
kasper crackli güzel yani güncelledim netten sorunda cıkarmadı, kesin ***** gider demiştm güncellerken gitmedi.
kısacası sormak istedğm ram konusu ilerde sorun cıkarırmı?
antvrs kurmak iyi bi fikirmi kötü bi fikrmi telefona?

genso

Üye
şahsen ben kullanmıyorum ram şişme yaparmı bilmem pek virüs girmez bence kullanma internet sürekli açıksa tabiki kullan

mcnpl4

mcnpl4

Üye
suan yoksa ileride de olmaz heralde

seedofchucky

seedofchucky

Üye
    Konu Sahibi
telefondan internete girdiğim çok oluyor. ve bunun dışında antivrste sms/call filterda eklenmiş istemedğnz kişi size msj atamaz arıyamaz yani bide cazip gelen bu yönü var şmdlik

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onlar baska uygulamayla da olur htcde ayarlarda oluyo mesela. belki s3de de vardir ama ben kullanma geregi duymuyorum virus yuzunden eski telefonum iki bilgisayar cokertmisti ama :ehe calinma dfelan olsa kurtaramazsin calan bi sekilde acar onu .

- - - Eklendi - - -

uygulama ne kadar ram kullaniyor. satj konusunda da kotu etkiler surekli acik cunku

seedofchucky

seedofchucky

Üye
    Konu Sahibi
normalde bnm ram hep 450deydı hiç birşey açmazsam stabil olarak , kasperden snra 500-550 de dolaşıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bosver kullanma hic bi sorun olmaz virusten bozulan telefon duymadim hic marketten yukluyorsan en kotu bilgi calma amacli virus bulasir o da olsun tanimadigimiz hic karsimiza cikmicak kisiler ozelimizi gorse nolcak :D

seedofchucky

seedofchucky

Üye
    Konu Sahibi
:)) dogru sileyim hemen

mertekin34

mertekin34

Üye
Bende kaspersky kurmuştum daha sonra kaldırdım, 15 günden sonra ücretliydi sanırım.Bence telefonda antivir'e gerek yok, çünkü işe yaramıyorlar pek ve rami şişiriyor.İnternette çok gezen birisiyim ama telefonu bozacak şekilde bir virüs girmedi cihazıma.Marketten de bir uygulama indirirken mutlaka yorumları okuyup sonra indirin sıkıntı olmaz.Virüs girdiğini düşündüğümde fabrika ayarlarına döndürürüm her zaman ve sorun çözülür :)

seedofchucky

seedofchucky

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cvplarnız için zaten yorumları okumadan birşey indirmiyorum. Ne markette, ne maxicepte, nede apkmaniada.
Kaldıki laptopa bağladığım zaman teli taramaya tabi tutuyorum gerek olursa.
telefonda Antvr gerek yok kanısına varılmıştır. Bir konunun daha sonuna geldik teşekkrler maxicep ailesi. =)

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten tele virüs girse bile ( bunu becermek ayrı marifet :) ) girince de atarsın apkyi kurarsın ve silersin virüsü hiç olmadı formatla bişeyi kalmaz ama çok saçma yerlerde takılıyorsan kullanmanda fayda var özellikle çin sitelerine pek girme güvenirliliği düşük oluyor oraların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt