birde ön kameradan kullanıcının alışkanlıklarını izlediği söyleniyor bu alışkanlıkları eğer kullanıcının gozlerı kapandığında ekranıda kapatmak gıbı yerlerde kapatıyor sanırım.program geliştiriciler bunu n üzerine gidebilir.
bakalım daha neler cıkacak
birde ön kameradan kullanıcının alışkanlıklarını izlediği söyleniyor bu alışkanlıkları eğer kullanıcının gozlerı kapandığında ekranıda kapatmak gıbı yerlerde kapatıyor sanırım.program geliştiriciler bunu n üzerine gidebilir.
bakalım daha neler cıkacak
muhtemelen 2500 tl diyecekler bu tele değermi tartışılır herkez gibi bende arka tasarımı beğenmedim dediğiniz gibi n9 şekliyle olsa daha alımlı dururdu işlemci daha iyi olabilirdi birde ddr2 1gb ram olsa tadından yenmezdi vallahi
ne yalan söyliyim arka kasasını çıkartıp kullanıcak kadar tiksindim kasadan ama multitaskinge yeni bir boyut getirmiş. Özellikleri beni çok etkiledi. Zaten işlemciyi abartmaya gerek yoktu 1.8 2.5 falan. Ama ayfonuda beklemek lazım eğer bu seferde ekranı 4.3 yapıp kamerayı 12 yaparsa bitti hem bunları yapmalı hem de işlemci ve diğer özelliklerini geliştirmeli. Ben alabileceğim en kısa sürede ya s3 alıcam yada iphone 5
canlı yayını izlediysen aaten adam telefonda bunu yapıyordu sanırsam filmin boyutunu küçültüp mesaj ekranına taşıyordu. Çok muhteşem. Aynı zamanda o wifi ile şarj değil abartmışınız. Cihaz şarj pedine yaklaşınca rezistif mi yazıyodu altta neydi öyle bi bağla otomatik şarj oluyor. İşlemci, bellek gayet yeterli fakat ekranı biraz abartı (ama bir farkı olmalı) ve tasarımı pek de güzel durmuyor açıkçası(yorumların%70 civarı olumsuzdu sanırsam)
belki de tanıtımdan önce çok yüksek beklentiler oluşturuldugu için şu anda telefon hakkında bazı hayal kırıklıgı yaşayanlar var ama performans testlerini beklemek lazım kesin bir fikir oluşturmak için. Ayrıca fiyat konusunda bir sürpriz yapmazsa sgs2 kadar satamaz gibime geliyor. Örnek 2000tl nin üstü bu telefonu düşünenleri iphone5 beklemeye iter.