Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s3 siyah kernel hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
alier411
Üye
Konu Sahibi
galaxy s3 siyah kernel hakkında
telefonuma siyah kerneli yükledim ve daha hızlı sarj olmasını istiyorum stweaks uygulamasını yyükledim fakat pek bişey anlamadıgım için yapamadım hızlı sarj olması icin hangi ayarları yapmam gerekiyor şimdiden tesekkurler
vega1977
Üye
evet ben de siyah kernel ve stweaks yükledim ama batarya iki kat daha çabuk bitiyor siyah kernel ve stweaks ayarları için yardımcı olabilecek biri var mı
aleranol
Üye
Eğer fazla bir bilginiz yoksa ve risk almak isterseniz denemeniz lazım. Sarjdayken s3ü yanan bir adam vardı. Risk almak herzaman iyi olmuyor
enterneoll
Üye
ya oradan voltajlarla oyna diyicemde hiç dokunma bilmiyorsun belliki kendini geliştirmen lazım bunun için
vega1977
Üye
ya yokmu bu işten anlayan biri arada bir telefon kafayı yiyor kendi kendine bişeyler yapıyor bu siyah kernel i nasıl kaldiracam yada ayarlayacam
mcnpl4
Üye
misc bölümünde aşağıda usb Charge ve ac Charge var onları yükselt ama fazla yapma yakabilirsin
stock ROM yükle kernel kalkmis olur bnde kaldirdim cok pil yiyor
vega1977
Üye
stock room u nerden bulurum bir kere denedim tel brick oldu galiba dosya eksikti şimdi kies le yukleyim dedim kies tanimadi cwm room siyah kernel yüklü bu yüzden mi kies tanimadi
stock room u nerden bulurum bir kere denedim tel brick oldu galiba dosya eksikti şimdi kies le yukleyim dedim kies tanimadi cwm room siyah kernel yüklü bu yüzden mi kies tanimadi