galaxy s3 siyah kernel hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

alier411

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 siyah kernel hakkında
telefonuma siyah kerneli yükledim ve daha hızlı sarj olmasını istiyorum stweaks uygulamasını yyükledim fakat pek bişey anlamadıgım için yapamadım hızlı sarj olması icin hangi ayarları yapmam gerekiyor şimdiden tesekkurler

vega1977

vega1977

Üye
evet ben de siyah kernel ve stweaks yükledim ama batarya iki kat daha çabuk bitiyor siyah kernel ve stweaks ayarları için yardımcı olabilecek biri var mı

aleranol

aleranol

Üye
Eğer fazla bir bilginiz yoksa ve risk almak isterseniz denemeniz lazım. Sarjdayken s3ü yanan bir adam vardı. Risk almak herzaman iyi olmuyor

enterneoll

enterneoll

Üye
ya oradan voltajlarla oyna diyicemde hiç dokunma bilmiyorsun belliki kendini geliştirmen lazım bunun için

vega1977

vega1977

Üye
ya yokmu bu işten anlayan biri arada bir telefon kafayı yiyor kendi kendine bişeyler yapıyor bu siyah kernel i nasıl kaldiracam yada ayarlayacam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
misc bölümünde aşağıda usb Charge ve ac Charge var onları yükselt ama fazla yapma yakabilirsin

alier411

Üye
    Konu Sahibi
ya yokmu bu işten anlayan biri arada bir telefon kafayı yiyor kendi kendine bişeyler yapıyor bu siyah kernel i nasıl kaldiracam yada ayarlayacam
stock ROM yükle kernel kalkmis olur bnde kaldirdim cok pil yiyor

vega1977

vega1977

Üye
stock room u nerden bulurum bir kere denedim tel brick oldu galiba dosya eksikti şimdi kies le yukleyim dedim kies tanimadi cwm room siyah kernel yüklü bu yüzden mi kies tanimadi

alier411

Üye
    Konu Sahibi
stock room u nerden bulurum bir kere denedim tel brick oldu galiba dosya eksikti şimdi kies le yukleyim dedim kies tanimadi cwm room siyah kernel yüklü bu yüzden mi kies tanimadi

Rootluyken kies tanimaz teli s3' 4.1.2 stock ROM Türkiye yaz google a bulursun

vega1977

vega1977

Üye
Teşekkür ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt