Galaxy s3 Ses Kalitesi ve Yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 Ses Kalitesi ve Yüksekliği
S3'ün ses kalitesini ve yüksekliğini beğenmiyorum :) Kendi player'ında equalizer ayarlarınıdüzenleyince ses azalıyor bunu anlayamadım. Sesi arttırmanın bir yolu var mıdır?​

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
PowerAmp dene dostum gayet basarılı bir müzik çalar

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Dostum poweramp kullanıyorum zaten kendi playerı çok dandik ama bir iphone gibi ses alamıyorum

erhank98

erhank98

Üye
iphone 4s deki sesle s2 nin sesini kıyasladıkta geçen gün arkadaşla s2 **** attı
ek müzik çalar programı yok

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
Dostum s2de de daha önce dinlemiştim ama onu hiç hatırlamıyorum sesi nasıl çıkıyordu. Fakat s3de tam fiyasko bence

erhank98

erhank98

Üye
bence s2 nin boyleyse s3te daha kotu olamaz
sende bir sorun olmasın ?
bence bir telefoncuya gotur telefoncudaki bir s3le dene sesı nasıl guzelmı kotumu bak bakalım sende bır sorunda olabilir.

- - - Eklendi - - -

bu arada yenı gelen 4.1.2 dede sorun olabılır.
yazılımsal da olabilir yani

By Fixed

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 - 4.1.1 - 4.1.2'de de böyle. Ben baya bi araştırdım herkeste böyle. Kendi müzik çalarında equalizer ayarlarıyla oynarken ses azalmaya başlıyo.

murat7akin

murat7akin

Üye
benim cihazımda ses konusunda bir sıkıntı yok..müzikle de uğraştığım için ses kalitesini ayırt edebilirim ;) equ ayarlarıyla da çok oynamışlığım var senin gibi bir sorunla karşılaşmadım.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Garip.
Kendi programındaki equalizer yerine volume + kullan hem ses artıyor hemde equalizer Ayarlayabiliyorsun hem de kulaklıktaki sesede ayrı böyle ayarlayabiliyorsun ben dana pro sürümünün linkini atayım:

Üst Alt