Galaxy S3 root yapan uygulama varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultra 21

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 root yapan uygulama varmı?
Arkadaşlar Galaxy s3 ümü geçen hafta aldım ve kendim rootlayamam hem çökme riski var hem garanti dışı kalıyor.Aynı zamanda fazlasıyla acemiyim bu nedenle tek tıklamayla root yapan özel bir uygulama varmı bildiğiniz ama virüssüz olmalı yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

- - - Eklendi - - -

Hadi arkadaşlar bir yardım edin artık...

FeC!

FeC!

Üye
Z4root var ama çalışıcagını sanmam. Hem programla yapsanız da garanti dışı kalır. En iyisi kendiniz yapın. Servistekiler analamaz zaten...

ultra 21

Üye
    Konu Sahibi
Z4root var ama çalışıcagını sanmam. Hem programla yapsanız da garanti dışı kalır. En iyisi kendiniz yapın. Servistekiler analamaz zaten...

Hocam android uygulamaları konusunda oldukça bilgiliyim fakat root konularından korkuyorum hata başka bir forumda uygulama yöneticiyisiyim ama 2000 kağıt verdiğiniz bir telefonu brick etseniz ne olacağını az çok kestirebilirsiniz :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Rootdan brick olma ihtimali çok düşük.

FeC!

FeC!

Üye
Konu açılmıştı forumda S3 root ile ilgili.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Root o kadarda korkulacak bi sey degil aslinda. Ben teli alali 2 hafta oldu nerdeyse ama dun root ladim :ehe bu arada tel galaxy note

wratH!

wratH!

Üye
Ben odin ile rootladım üstüne bir kaç rom denedim ama beğenmedim stock rom a döndüm. geçen gün siyah kernel flashladım telefon gayet stabil. Ayrıca ilk android telefonum. İlk başlarda korktum ancak sonrası kolay geliyor. Ne yaparsanız yapın brick riski vardır. Ancak doğru sıralama ile yapılırsa hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben odin ile rootladım üstüne bir kaç rom denedim ama beğenmedim stock rom a döndüm. geçen gün siyah kernel flashladım telefon gayet stabil. Ayrıca ilk android telefonum. İlk başlarda korktum ancak sonrası kolay geliyor. Ne yaparsanız yapın brick riski vardır. Ancak doğru sıralama ile yapılırsa hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız.

Bootloader atarsanız brick riski var. Diğerleri jig ile ve download moda alarak çözülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...