thePrince
Üye
galaxy s3 reset atma sorunu?
arkadaşlar belki benzeri konular vardır ama bir de benden dinleyin. Başlıkta beliirttiğim gibi telefon SGS gt-i9300. kısa ve öz bir şekilde telefon kafasına göre kapanıyor. özellikle GPS imi etkinse kamerayı açınca, haritaları açınca, o ekrandaki hava durumu widget'ı her saat yenileme olarak ayarlandıysa, facebook'a girince falan şak diye siyah ekran sonra açılış ekranı ve kendiliğinden açılıyor. ama her zaman da bunlar açıkken değil tabi. bunlar kapalıyken de reset atıyor yine ama daha seyrek bir şekilde. illaki elimde birşeyler yapıyor olmama gerek yok, cebimde masanın üstünde her türlü kullanımda olsun olmasın kendiliğinden reset atabiliyor. Telefon şuanda root'lu ancak rootsuz de reset sorunu vardır. yazılımsaldır dersenz her türlü formatı farklı kernel sürümlerini farklı custom romları, orjinal romları denedim ve deişen birşey olmadı. Servise verdim 3 sefer donanımsal bir sorun yok dediler geri yolladılar. Ama sorunum hala devam ediyor. Çözümünü bilen varsa, lütfen bekliyorum cevaplarınızı.