ege009
Üye
hocam bunları yuklemek için telin root olması gerek mi
9mm kuran arkadaş dosyaları wifi ilemi çektin
Arkadasim Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyunu samsung apps te bedavadir. Bide N.O.V.A 3 oyunun bulursan cok sevinirm +replere bogucam
4.1.1 nerden yuklicez.cihaz güncelleme yaptım ama halen 4.0.4
gta 3 sd dosyası lzm kardeşim koyarsan cok sevinirim.
Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.
Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.
note 2 açar mı
eyvallh kardes saol
sagol sagol sagol
9 mm oyununu sayende kurdum çok teşekkür ederim
sonra fruit ninja serisi tample run serisi bad piggers dead zombie aspalt 6 ve 7 batak
kardeş oyun sayısını boş olduğunda arttırırsan cok daha iyi olur.birde büyük boyutlu oyunların yanında eğlenceli küçük oyunlarda olsa cok güzel olur ,bu arada teşkkür ederim paylaşımların için
galaxy note 10.1 için hangi apk yı kurduysam ya cihazla uyumlu değil yada lisans hatası veriyor oyunlar..cihazım root lu ve android versiyonum da 4.0.4.yardımcı olabilecek varmı?
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?