Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mü Nexus 4 Mü ?
Sponsorlu Bağlantılar
kinng
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S3 Mü Nexus 4 Mü ?
arkadaslar bu ikisinden birini alicam ama kararsiz kaldim aslinda s3 alicaktim nexus 4 kafami karistirdi bi fikir verebilir misiniz
Berk E.
Üye
Nexus 4 alın bence en önemli + sı Google telefonu ve S3 size Ramde problem çıkarır ama Nexus 4 çıkarmaz ve çok stabil bir telefon.
Pikkaccu
Üye
Nexus 4'ün kamerasını gördükten sonra kesinlikle S3. Hızı fazla dert etme, bir rom atarsın touchwizden kurtulursun.
.caner.
Üye
Kesinlikle Nexus 4
kinng
Üye
Konu Sahibi
biraz arastirdim karsilastirdim nex 4 daha agir basiyo ama kullanici yorumlarinda baktigimda nex 4 un ekran altindaki tuslarin ariza cikarttigi ve mevcut garanti servisinin oek ozenli is yapmadigi soyleniyo benide tedirgin eden konu bu
biraz arastirdim karsilastirdim nex 4 daha agir basiyo ama kullanici yorumlarinda baktigimda nex 4 un ekran altindaki tuslarin ariza cikarttigi ve mevcut garanti servisinin oek ozenli is yapmadigi soyleniyo benide tedirgin eden konu bu
kullanicilarin cogu o ekrana gomulu tuslarin ariza cikardigini soyluyor
ka_za
Üye
Onlar tuş değil işte bildiğimiz ekranın altında çıkıyor sanal tuş. Yani ekranin herhangi biryerinden bir farki yok fiziksel olarak
canertopal
Üye
4 aydır s3 kullanıyorum rootlu fakat Stock rom kullanıyorum ve çok memnunum Android güncellemesinin gecikmesi dışında beni yarı yolda bırakmadı tabi saf Android'li Nexus da güzel telefon
fk555897
Üye
Nexus 4 daha iyi. Ama multimedya özellikleri düşük. Multimedya hariç diğer bütün özelliklerde Nexus 4 önde.
zaten karar verememe nedenlerimden biride bu donanimsal ozellikleri cok gizel fakat kamera,ses cikisi hakkinda pek olumlu yorumlar yok sanirim s3 alicam
King_b
Üye
S3 aldim arkadaslar tavsiyeleriniz icin teşekkürler