Galaxy S3 Mü Nexus 4 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mü Nexus 4 Mü ?
arkadaslar bu ikisinden birini alicam ama kararsiz kaldim aslinda s3 alicaktim nexus 4 kafami karistirdi bi fikir verebilir misiniz

Berk E.

Üye
Nexus 4 alın bence en önemli + sı Google telefonu ve S3 size Ramde problem çıkarır ama Nexus 4 çıkarmaz ve çok stabil bir telefon.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nexus 4'ün kamerasını gördükten sonra kesinlikle S3. Hızı fazla dert etme, bir rom atarsın touchwizden kurtulursun. :)

.caner.

.caner.

Üye
Kesinlikle Nexus 4

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
biraz arastirdim karsilastirdim nex 4 daha agir basiyo ama kullanici yorumlarinda baktigimda nex 4 un ekran altindaki tuslarin ariza cikarttigi ve mevcut garanti servisinin oek ozenli is yapmadigi soyleniyo benide tedirgin eden konu bu

ka_za

ka_za

Üye
biraz arastirdim karsilastirdim nex 4 daha agir basiyo ama kullanici yorumlarinda baktigimda nex 4 un ekran altindaki tuslarin ariza cikarttigi ve mevcut garanti servisinin oek ozenli is yapmadigi soyleniyo benide tedirgin eden konu bu
Onlar ekranın içinde zaten arıza derken? Çıkarsa tüm ekranda sorun çıkar

ka_za

ka_za

Üye
Onlar tuş değil işte bildiğimiz ekranın altında çıkıyor sanal tuş. Yani ekranin herhangi biryerinden bir farki yok fiziksel olarak

canertopal

canertopal

Üye
4 aydır s3 kullanıyorum rootlu fakat Stock rom kullanıyorum ve çok memnunum Android güncellemesinin gecikmesi dışında beni yarı yolda bırakmadı tabi saf Android'li Nexus da güzel telefon

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4 daha iyi. Ama multimedya özellikleri düşük. Multimedya hariç diğer bütün özelliklerde Nexus 4 önde.

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 daha iyi. Ama multimedya özellikleri düşük. Multimedya hariç diğer bütün özelliklerde Nexus 4 önde.
zaten karar verememe nedenlerimden biride bu donanimsal ozellikleri cok gizel fakat kamera,ses cikisi hakkinda pek olumlu yorumlar yok sanirim s3 alicam

King_b

Üye
S3 aldim arkadaslar tavsiyeleriniz icin teşekkürler

kinng

kinng

Üye
    Konu Sahibi
Yanlislikla yeni hesap acmisim :D

Üst Alt