amcalu1 Üye Windows phone guzel bir isletim sistemi degil bence uygulama az bide cok kısıtlı yapabilecegin şeyler android ve ios la aynı sınıfta görmüyorum wp yi
Windows phone guzel bir isletim sistemi degil bence uygulama az bide cok kısıtlı yapabilecegin şeyler android ve ios la aynı sınıfta görmüyorum wp yi
amcalu1 Üye restless16' Alıntı: android ana başlığına bu konuya hangi cevabı alacağını düşünüyorsun sana sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Burda android fan ligi yapmadı kimse galaxy s3 bariz olarak daha iyi bir telefon iyisi varken niye kötüyü onerelim
restless16' Alıntı: android ana başlığına bu konuya hangi cevabı alacağını düşünüyorsun sana sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Burda android fan ligi yapmadı kimse galaxy s3 bariz olarak daha iyi bir telefon iyisi varken niye kötüyü onerelim
omer11995 Üye Bence piyasada s3 gibi bi telefon yok fiyat performans da cok iyi hen 4 cekirdek islemci hem ram yuksek islemci yuksek kiyaslamaya gerek bile yok s3 tabii ki.
Bence piyasada s3 gibi bi telefon yok fiyat performans da cok iyi hen 4 cekirdek islemci hem ram yuksek islemci yuksek kiyaslamaya gerek bile yok s3 tabii ki.
monibrasco12 Üye Jailbreak yapmiycaksan iphoneu bedava verseler alma tecrübelerime dayanarak söylüyorum uygulama parasına bi s3 alırsın
Jailbreak yapmiycaksan iphoneu bedava verseler alma tecrübelerime dayanarak söylüyorum uygulama parasına bi s3 alırsın