galaxy s3 mini ses problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

mamupa

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 mini ses problemleri
Arkadaşlar konuyu baktım ama burada detaylı bişey göremedim.
15 günlük yurt dışından gelme s3 mini kullanıcısıyım telefonum da android 4.1.2 sürümü mevcut türkçe olarak kullandığım gsm operatörü avea telefon çaldığında cvp verdiğimde bazen ilk iki sanıye
ses karşı tarafa gitmiyor ve sesimin karşı tarafa çok boğuk şekilde gittiği söylüyorlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Fabrika ayarlarına döndüm sıfırladım telefonu ama yine aynı şekilde devam ediyor sorun.s3 te parazit ayarları var ancak s3 minide böyle bir ayar kısmı bulunmadığından ayarlarından çözemedim bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Samet.25

bende s3 mini kullaniyorum boyle bi sorun ile karsilasmadim sanirim seninki mikrafon ile alakali yazilim ile degil hatali gelmis olabilir garanti yok heralde yurtdisi geldigi icin boyle devam edicen ya da samsung servisine bi gotur

mamupa

Üye
    Konu Sahibi
internette bayağı araştırdım ama genelinde böyle bir sorun mevcutmuş zaten aratırsan rastlarsın s3 mini ses sorunu diye yani benimki ilk değil bakalım son çare samsugn servisine gideceğim.Yazılımdan kaynaklanabilir diye söyledilerde tam olarak bilmiyorum

Samet.25

internette bayağı araştırdım ama genelinde böyle bir sorun mevcutmuş zaten aratırsan rastlarsın s3 mini ses sorunu diye yani benimki ilk değil bakalım son çare samsugn servisine gideceğim.Yazılımdan kaynaklanabilir diye söyledilerde tam olarak bilmiyorum

bende s3 un beyaz olmayan modellerinde bazi sorunlar oldugunu duymustum benimki mavi renk seninki beyaz mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt