Galaxy S3 Mini Kullanıcılarından biri bakabilirmi lütfen :))

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini Kullanıcılarından biri bakabilirmi lütfen :))
merhaba arkadaşlar abim s3 mini replika aldı yani fakesi cihaz orjinaliyle birebir ancak sizden su konuda yardım istiyorum .orjinal s3 minideki ana menü uygulamalarının isimlerini yazarmısnız :) teşkkürler

restmod

restmod

Üye
Ana menu uygulamalari derken ?

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
yani menüye girdiğin zaman dosya yöneticisi hesap makinesi rehber tarayıcı vs vs bende cok yok o yüzden hepsini söleyebilirmsinz

restmod

restmod

Üye
Valla sanmiyorum samsungun orjinal yazilimlarinin uyarlanmis halini bulacagini tarayici icin dolphin dosya yonetici icin es file explorer video oynatici olarak mx player oneririm bunlar bence standart uygulamalarindan daha iyi

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
dediğimi anlamadın sadece o menüye girdiğinde yazan uygulamarı yazmanı istedim yeni uygulamalar yüklemek istemedim çünki var dedikllerin

emre2574

emre2574

Üye
youtube da vıdeolarda bulabılırsın replika s3 mini ile gerçegının karsılastırmasını.

• Beğen
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler kimse anlamadı zaten bosverin kapatalım gitsin :D

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
yani menüye girdiğin zaman dosya yöneticisi hesap makinesi rehber tarayıcı vs vs bende cok yok o yüzden hepsini söleyebilirmsinz

Samsung sinema chaton samsungapps ayarlar kamwra googlechrome videooynatici polaris ofis not defteri bunlar olsa yeter

• Beğen

Üst Alt