Galaxy s3 mini almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

idea

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mini almayı düşünüyorum
Arkadaşlar bende galaxy ace vardı.Bazı sorunlar yaşadım ve yeni bir telefon almaya karar verdim.Kafamda şu anda galaxy s3 mini var.İyi bir telefon mu? Başka telefon önerirmisiniz ?

f.torres.9

Üye
Arkadaşımda var gayet memnun hiçbir sorunla karşılaşmadı tavsiye ederim.

skylinegti

skylinegti

Üye
şahsen kullanmadım ama pekde sorun çıkarttığını duymadım fiyatıda 750 tl civarı galiba iyi yani...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gm Discovery diyelim ortalığa topu atayım ;) Konusu mevcut sitede.

fk555897

fk555897

Üye
S3 mini güzel bir telefon. Sanırım 1-2 sene seni idare eder.

ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery bakabilirsin fiyatına göre genel olarak sorunsuz :oke:

loneely42

loneely42

Üye
Geçen hafda gittiidiyordan 650 tl ye aldık arkadaşa...

serihan

serihan

Üye
S3 mini en iyisi ben kullanıyorum çok rahat ve güzel. Hiç donma kasma olmuyor. En iyisi s3 mini.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar General Mobile Discovery öneriyorsunuz ama General Mobile markalı telefonlar çok kalitesiz oluyor. Tamam donanım, özellikler falan güzel de kalite de önemli.

OğuzcanAbi

Üye
Gm discovery öneriyorlar ama gm ye guvenemeyebilirsin. Ekrani buyik olsin diyorsan samsung galaxy grand oneririm sana :) kulaniyorum memnunum ( ekrana laf edenlere bakma derim )

HAM ZA

HAM ZA

Üye
şarj nasıl gidiyor s3 mini kullanan arkadaşlar bi bakabilir mi?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Arkadaşlar General Mobile Discovery öneriyorsunuz ama General Mobile markalı telefonlar çok kalitesiz oluyor. Tamam donanım, özellikler falan güzel de kalite de önemli.

Kalitesiz falan değil kullanmadan konuşmayın. Benim çekmecede General Mobile DST-350 var ilk çıktığında almıştım ve eline aldığında kaliteyi sana tam anlamıyla hissettiriyor.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
samsung galaxy win tavsiye ederim

Üst Alt