galaxy s3 mini --- (800 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 mini --- (800 TL)
Arkadaşalr bugun vodafon bayisine gitttim s3 mini ye 800 tl dedi ben hiç android kullanmadım şimdiye kadar sizce fiyat ve özellikleri baıkmından telefon nasıldır önerirmısınız ?

alaStar

alaStar

Üye
o fiyata o telefon iyidir eğer android kullanmak istiyorsan alınabilecek iyi cihazlardan :oke:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:vur ben galaxy w'yu 4 ay önce 740 almıştı gitti s3 gittiiii gittiii gitti :vur:vur:vur:vur:vur sakın telefonuda kaçırma androidde yeniysen onla tanış

Astrosman

Astrosman

Üye
Iyidir :)

blacktalon

blacktalon

Üye
idare eder ama eğer ki 800 tl ise al çünkü o fiyata çok dandik cihazlar var

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
şuan bu yazılanları okuyosan bil ki zaman kaybediyorsun.çünkü 800 tl ye alabileceğin en iyi samsung, git hemen al !!! :oke:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
ewt 800 tl ye çook iyi bir fiyat :) ama galaxy s3 mini görmden önce N9 almayı düşünüyordum bu teli görüncede ikisi arasında kararsız kaldım fakat şimdi geri vazgeçtim çünkü onun yerine herkes n9 u öneriyor onun için geri tekrar bende n9 almaya düşünüyorum tavsiyeriniz teşekkürker :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
nokia n9 mu . şunu bilki androidli bi telefon kullanan birinin önüne en kral nokia yı koysan istemez.herkes tabi nokia der cünkü yılların markası nokia. ama şuan telefon piyasasında üçüncülüğe geriledi.liderlik samsungta.bende s3 mini alcam cok yakında wonder ı satıp

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
immortallord

immortallord

Üye
Dostum sen onu yanlış anlamışsın bence o ön ödemedir vodafone bende sordum 800 tl ön ödeme yapıyorsun gerisi faturalı hattına ekleniyor

Kerim.

Kerim.

Üye
800e en iyi telefon:)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Dostum sen onu yanlış anlamışsın bence o ön ödemedir vodafone bende sordum 800 tl ön ödeme yapıyorsun gerisi faturalı hattına ekleniyor

Bende Sordum Vodafone a Bana Öyle Demedi Resmen Parayı Ver Al Götür Kullan Dedi Hayırlısıyla Dedi Fatura Ney Varmı Heray Dedim Yok Ne Faturası Kampayalı İndirimde Dedi Şuan :hmmm

nsren

nsren

Üye
ben 950 ye aldım. O fiyat çok iyi. Bu arada n9 dediğin nokia mı? Eğer öyleyse, android dururken nokia seçimi bence yanlış olur. Üstelik te s3 mini nin özelliklerini biliyorsan.

vahhap

Üye
benim şahsi fikrim tabiki s3 miniden yana ama nokia n9 da olabilir.
hem n9 zaten android yüklü arkadaşlar nokia nın ilk android telefonu n9 dur

badmus

badmus

Üye
benim şahsi fikrim tabiki s3 miniden yana ama nokia n9 da olabilir.
hem n9 zaten android yüklü arkadaşlar nokia nın ilk android telefonu n9 dur

:ehe ne android'i kardeş? Nokia'nin androidli telefonu yok. Senin dedigin meego'lu. acik kaynak kodlu oldugu icin android portladilar.

alaStar

alaStar

Üye
:zong:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Wonder bile o fiyattayken bekleme al derim.

skywalker06

skywalker06

Üye
Bu fiyata kaçmaz şu anda orta sınıfın lideri olabilecek bir telefon ace 2'nin tahtını devir aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...