Galaxy S3 Mini 3 Adet Sorum Var Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

sametbjk1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini 3 Adet Sorum Var Arkadaşlar
Beyler Telefonum Galaxy s3 mini siz 3 sorum olucak

1)Telefon Hafızasındaki Uygulamaları Hafıza Kartına Nasıl Atarım
2)Telefonu pcye bağlayınca Dosya aktarımı yapamıyorum hata verıyor ve hafıza kartındaki bütün dosyaları göstermiyor şarkılar falan yok içinde ama telefondan görünüyor
3)Müzik Playere Hafıza KArtındaki Müzikler Eklenmıyor İlla Telefon Hafızasındamı olması gerekıyor?
şimdiden Teşekkürler

uguro

uguro

Üye
1-Bu konuda aylarca uğraştım stabil çalışan bir yöntem malesef yok root da çözüm değil bunu unut .. Samsung 'u bile aradım bu konu ile ilgili ümit yok... :D
2-hafıza kartına virüs girmiş olabilir içindekileri pc ye at hafıza kartını biçmlendir yeniden belgelerini içine at bu arada ne gibi bir hata aldığını da yazarsan daha yardımcı olabilirim :) :oke:
3-İlle telefon hafızasında olması gerekmiyor 2. probleminle ilgili bir sorun olabileceğini tahmin ediyorum yine eğerki telefonuna hafıza kartını başka telefon yada cihazdan taktıysanda bu sorun oluşabilir... diğer türlü cihaz görür :çay:

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
birinci sorunun rootla ilgili root olmadan yapamazsin en basitinden root yap lin2sd prosunu yukle ne var ne yok tasirsin

Bahadırklkn

Üye
Kardes ikinci sorun icin kiesin olmasi gerekiyor o yuzden goremiyorsun virus oldugundan degil bendede var bu telefon1. Sorun ise root isi hallediyor

smh60

smh60

Üye
root yaparsan çok rahat taşırsın

Üst Alt