Kerim. Üye Placebo-' Alıntı: Türkcell ya da nokiashop'larda olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Turkcellde yoktu ama daha nokia shopa gitme firsatim olmadi
Placebo-' Alıntı: Türkcell ya da nokiashop'larda olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Turkcellde yoktu ama daha nokia shopa gitme firsatim olmadi
Türe Üye TALIPAVCI' Alıntı: koyuluğu Amoled oluşundan canlılığı ise Super Amoled Plus Olmasından - - - Eklendi - - - çözünürlük etkiliyor ama s3 ile s2 ekranları arasında böyle bir fark var Genişletmek için tıkla ... plus değil talip , Hd super amoled
TALIPAVCI' Alıntı: koyuluğu Amoled oluşundan canlılığı ise Super Amoled Plus Olmasından - - - Eklendi - - - çözünürlük etkiliyor ama s3 ile s2 ekranları arasında böyle bir fark var Genişletmek için tıkla ... plus değil talip , Hd super amoled
TeAmo42 Üye Konu Sahibi Placebo-' Alıntı: Ruhum okşandı. Neyse ben memnunum telefonumdan. Çoğu kişiye göre eksik olan şeyler benim için sorun teşkil etmiyor. Sadece rom gelse iyi olur. Oda ocak ayına kadar çıkar sanırım. Ama rom, orjinal kadar stabil olur mu bilinmez. Genişletmek için tıkla ... memnun isen sıkıntı yok Önemli olan telefonu sevmek zaten gerisi boş
Placebo-' Alıntı: Ruhum okşandı. Neyse ben memnunum telefonumdan. Çoğu kişiye göre eksik olan şeyler benim için sorun teşkil etmiyor. Sadece rom gelse iyi olur. Oda ocak ayına kadar çıkar sanırım. Ama rom, orjinal kadar stabil olur mu bilinmez. Genişletmek için tıkla ... memnun isen sıkıntı yok Önemli olan telefonu sevmek zaten gerisi boş
71fatih Üye Donanım olarak ikisine de sözüm yok.Ama ekran kalitesine bakarsak L920 nin beyazı çok iyi S3'ün ise renkleri.
Donanım olarak ikisine de sözüm yok.Ama ekran kalitesine bakarsak L920 nin beyazı çok iyi S3'ün ise renkleri.
avcitalip Üye Türe' Alıntı: plus değil talip , Hd super amoled Genişletmek için tıkla ... hayır s2'de HD ekran yok ki Super Amoled Plus var s2'de
Türe' Alıntı: plus değil talip , Hd super amoled Genişletmek için tıkla ... hayır s2'de HD ekran yok ki Super Amoled Plus var s2'de
Türe Üye TALIPAVCI' Alıntı: hayır s2'de HD ekran yok ki Super Amoled Plus var s2'de Genişletmek için tıkla ... ha sen s2 diyosun Ben s3 anladım
TALIPAVCI' Alıntı: hayır s2'de HD ekran yok ki Super Amoled Plus var s2'de Genişletmek için tıkla ... ha sen s2 diyosun Ben s3 anladım
TeAmo42 Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: ha sen s2 diyosun Ben s3 anladım Genişletmek için tıkla ... aynen farklı konulara daldınız
Türe' Alıntı: ha sen s2 diyosun Ben s3 anladım Genişletmek için tıkla ... aynen farklı konulara daldınız