Galaxy s3 kulaklık sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serdand

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 kulaklık sorunu
Merhaba arkadaşlar, Android 4.1.2 sürümü yüklü olan galaxy 3'üm bir süredir kulaklıkta sadece sol tarafa ses veriyordu. Başlarda bu durum kulaklık bozulduğu içindir diye düşündüm ve aldırmadım lakin bugün başka bir kulaklıkla dinleyince yine aynı sorunla karşılaştım. Oysaki kulaklık sağlam ve diğer cihazlarda çalışıyor. Denge ayarlarında problem olabilir diye düşündüm ve ayarlardan kontrol ettim ama denge çubuğu tam ortada duruyor. Çubuğu sağa çektiğim zaman ise ses hiç gelmiyor. Anlayacağınız, sadece sol tarafa ses veriyor. Bu durum neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim sevgili dostlar?
Edit: arkadaşlar çalışan birkaç farklı kulaklık ile daha denedim! Sorun aynı şekilde kendini gösteriyor

gredyy06

gredyy06

Üye
Bence donanimsal bisey olabilir o yuzden root yoksa telefonunu bir servise gostermeni tavsiye ederim.

serdand

Üye
    Konu Sahibi
işin ilginç tarafı aldığımda böyle bir problem yoktu. Uzun bir süre gayet güzel kullandım. Kullanıcı hatası deyip geri verecekler telefonu kesinlikle :(

gredyy06

gredyy06

Üye
Benim telefon birick olmustu telefonum rootluydu telefonu acamadigim icin rootuda kaldiramiyordum rom atmayi falan bilmiyordum tek carem servisti. Goturdum servise rootlu rootlu aldilar telefonu iste 3-4 gun sonra bana hicbirsey yokmus gibi geri verdiler bence sende goturmelisin ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim telefon birick olmustu telefonum rootluydu telefonu acamadigim icin rootuda kaldiramiyordum rom atmayi falan bilmiyordum tek carem servisti. Goturdum servise rootlu rootlu aldilar telefonu iste 3-4 gun sonra bana hicbirsey yokmus gibi geri verdiler bence sende goturmelisin ;)

rom orijinalse servisteki adam belki dikkat etmemiştir :evet: şansını denemekte her zaman fayda vardır :ehe

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar, Android 4.1.2 sürümü yüklü olan galaxy 3'üm bir süredir kulaklıkta sadece sol tarafa ses veriyordu. Başlarda bu durum kulaklık bozulduğu içindir diye düşündüm ve aldırmadım lakin bugün başka bir kulaklıkla dinleyince yine aynı sorunla karşılaştım. Oysaki kulaklık sağlam ve diğer cihazlarda çalışıyor. Denge ayarlarında problem olabilir diye düşündüm ve ayarlardan kontrol ettim ama denge çubuğu tam ortada duruyor. Çubuğu sağa çektiğim zaman ise ses hiç gelmiyor. Anlayacağınız, sadece sol tarafa ses veriyor. Bu durum neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim sevgili dostlar?
Edit: arkadaşlar çalışan birkaç farklı kulaklık ile daha denedim! Sorun aynı şekilde kendini gösteriyor

sorun %99 Telefonunuzdan kaynaklanıyor bence,servise göndermenizde fayda var :evet:

serdand

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim dostlar, servise götürmekten başka çare yok anlaşılan

gredyy06

gredyy06

Üye
Rica ederim.. İnsallah duzelir ;)

xcory90

Üye

hocam ayarlar > erişilebilirlik > ses dengesiden duzelte bilirsiniz bu durumu

dejavuu41

dejavuu41

Üye
Şuan ayni sorun bende de var ne oldu hallettin mi ulaşırsan sevinirim

Üst Alt